Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Никол Шерцингер  СНИМКА: Инстаграм
Никол Шерцингер СНИМКА: Инстаграм

От 2 години Никол Шерцингер и първата ни ракета Григор Димитров са заедно, а медиите не спират със слуховете за раздялата им.

"Това не е вярно. Ние все още сме заедно. Тези спекулации бяха неверни", категорична бе Никол в интервю, което даде за "The Sun".

На въпрос как се справят с разстоянието, тя отговори: "Не мога да седя тук и да кажа, че знам всичко за връзките, защото в крайна сметка аз съм просто едно голямо, дебело, сочно сърце на момиче, което обича да обича. Не падам лесно, но падам здраво и дълбоко. Опитваме се да си напаснем графиците и да се уверим, че не минава твърде много време, преди да се видим отново. Разстоянието е трудно за всеки, особено когато сте много взискателни и пътувате често."

По-рано тази година в интервю Никол каза, че ще бъде готова да стане майка след 5 години, но днес тя отговори така: "Не съм казвала, че ще направя това в определено време. Има още много неща, които да свърша в творчески план. След няколко години вероятно ще се замисля за семейство. Ще имам голямо семейство, защото самата аз идвам от такова."

Превод и редакция: Искра Иванова