Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Десислава Радева
Десислава Радева

„Дейвид Ковърдейл от „Уайт снейк” е първата ми любов, ученическа любов. Имам още две такива любови - харесвам също Хавиер Бардем и Никълъс Кейдж, но те са актьори”, призна първата дама Десислава Радева в интервю по Дарик радио.

Тя разкри още, че има широки музикални прeдпочитания.

„Харесвам дори и Азис в някои случай, иначе съм всеядно животно в музикално отношение, харесвам джаз и народна музика също, призна Радева.

Тя се оплака, че вчера й бил хакнат профила във фейсбук и ще остане блокирана в социалната мрежа до тази нощ в полунощ.

Нямам идея защо се случи, наистина не знам, аз дори не съм толкова активна напоследък, каза Радева.

Тя разказа за последните си инициативи и кампании, в които участва.

Не съм институция и не съм първа дама, това го няма в институцията, категорична бе съпругата на президента. В САЩ Мелания Тръмп е институция, тя разполага с бюджет, а тук това го няма, аз не разполагам с бюджет и това което правя се финансира от благотворителност, допълни тя.

Радева уточни, че екстрите, с които се ползва са кабинет и един човек, охранител от НСО, но той не можел да се нарече "екстра".

"След като ЕС иска да бъде сплотен и единен всички трябва да познават историята на страните членки. "Време разделно" до някаква степен показва част от нашата история. Този роман може да има потенциална връзка с ужасите, с които може да се сблъска Европа. Сериозно трябва да помислим за интеграцията на мигрантите, дали може да стане и дали тези хора въобще искат да бъдат интегрирани". Така Десислава Радева обясни решението си да подари романа "Време разделно" на Бриджит Макрон - съпругата на френския президент Емануел Макрон по време на визитата на френското първо семейство в България през лятото.