Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Включва специална супа, която се яде на корем

С тази програма кардиолози в САЩ подготвят за операция затлъстели пациенти. Тя бързо изгаря мазнините и тайната й е, че се изразходват повече калории, отколкото се приемат. Действа изчистващо на организма. Особеното в нея е специалната супа.

Приготвя се лесно, може да се яде по всяко време, щом гладът започне да стърже стомаха. И колкото повече супа се яде, толкова повече се слабее.

Преди да се започне диетата, от менюто трябва да се изключат:
- Алкохолните напитки, те пречат на топенето на мазнините. Алкохолът се спира 24 часа преди началото на диетата.
- Газираните напитки, дори диетичните. Разрешени са само кафе, зелен чай, вода, сокове, които не са сладки, и обезмаслено мляко.
- Сладкишите, захарта и медът.
- Пържените храни, хлябът и тестените продукти.
Когато диетата позволява месо, да е телешко, пилешко или риба. Вегетарианците могат да изберат вместо месо други продукти, но не и картофи. В месните дни са разрешени и всички соеви продукти. Когато в диетата се препоръчват зеленчуци, се избягват кореноплодните с изключение на морковите и цвеклото.
Продукти за супата
- 6 глави лук
- 1 връзка целина
- 1 средна зелка
- 1 голяма зелена чушка
- 4 пресни домата
- 1 зеленчуков или месен бульон
Приготвяне
Зеленчуците се нарязват на ситно, слагат се в тенджера и се заливат със студена вода, да ги покрие. Вари се 10 минути на силен огън, после се намалява, докато зеленчуците омекнат. Може да се добавят сол, черен пипер, чесън, магданоз, копър.
Употреба
1-ви ден: Яде се колкото може повече супа - поне 3 пъти. Разрешени са плодове, но не банани. Не се ядат месо и други зеленчуци. Пие се чай, кафе, вода или прясно изцеден плодов сок.
2-ри ден: Супа минимум 3 пъти и зеленчуци - сурови, задушени или на пара. На обед може да се хапне печен картоф с малко зехтин. Без месо и плодове. Пие се вода, неподсладен чай, кафе или плодов сок.
3-ти ден: Супа минимум 3 пъти, плодове (без банани), зеленчуци. Не се ядат картофи и месо. Пие се вода, чай, кафе или сок.
4-ти ден: Дотук може да сте свалили 2-2,5 кг. Яде се само супа и 3 банана. Изпиват се 2 чаши обезмаслено мляко. Пие се и колкото може повече вода. Не се ядат други плодове, зеленчуци и месо. Възможни са промени в емоционалното състояние.
5-и ден: Това е денят на месото и доматите (вегетарианците го заменят с други продукти). Изяждат се 280 г месо и 4-5 домата. Супа поне веднъж. Пие се повече вода за изчистване на токсините.
6-и ден: Порцията включва месо и зеленчуци, особено зеленолистни. Без картофи. Супа веднъж.
7-и ден: Яде се само кафяв ориз и зеленчуци. Пие се чай без захар, прясно изцеден плодов сок и вода.
В края на седмия ден вече са свалени 4-6 кг. Ако са повече, спрете диетата за седмица. Ако са по-малко, удължете режима с още 7 дни. Ако решите да спрете диетата, подбирайте храната, за да не наддадете пак.