Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бойко Борисов
Бойко Борисов

Министър Георги Гвоздейков да оглави щаба за изборите, предложи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Ще приветстваме това решение, за да се проведат честни и демократични избори. Гвоздейков беше знаме на ПП, беше символ, безспорно честен човек. Така всички ще са спокойни", обясни той. 

Гвоздейков бе транспортен министър в кабинета "Денков", след което остана и в служебното правителство. Заради това Кирил Петков заяви, че ще бъде изключен от партията. По време на общия им кабинет обаче Борисов неведнъж е хвалил Гвоздейков за работата му.

"Много хора, които видяха как са се възползвали от властта колегите - не всички, голяма част от тях обаче, това им е повлияло", коментира Борисов последното социологическо проучване на "Маркет линкс", според което ГЕРБ води с 8% пред ПП-ДБ.

Борисов заяви, че в сферата на отбраната и енергетиката трябва да се навакса много след последното правителство. 

‼️ Когато имаше стабилност в държавата и ни приеха в Европейския банков съюз и чакалнята на Еврозоната, а в бюджета имаше излишъци и се строеше усилено, България имаше нужда от промяна...Всички българи ще си платим за тези 3 години с огромните заеми и дългове, които в момента вече сме наследили. Над 20 млрд.ще платят нашите деца заради този експеримент. 💯 Във финансите Спецов и неговият екип, който се занимава с приходите от партията на промяната, трябва да дадат всичко от себе си, за да се наваксат изоставанията, които са факт. ⚡️ В енергетиката също трябва да се наваксва много, за да изпълним ангажимента, който поехме пред миньорите и ги подписахме заедно с ПП/ДБ. 📌 Днес в Закона за отбраната се надявам всички да подкрепят предложенията за военновременните запаси и за възнагражденията в армията, които също бяха изостанали. Старият министър беше доста муден с изключение на Фейсбук. ⚠️ Щаба за изборите да бъде оглавен от министър Гвоздейков, за да могат да се проведат демократични и честни избори. Той беше учредител на ПП, значи е безспорно честен човек и така всички ще са спокойни.

Публикувахте от Бойко Борисов в Петък, 12 април 2024 г.