Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Соломон Паси Кадър: NOVA
Соломон Паси Кадър: NOVA

Последствията от смъртта на Алексей Навални няма да променят действията на Русия. Западът трябва да се подготви за атака от Русия. Ние Русия не можем да променим, но тя нас иска да ни завладее. Трябва да се въоръжим. Това обясни бившият външен министър Соломон Паси пред NOVA.

"Комбинацията между Тръмп и Путин, може да се обобщи чрез думата "Тръмпинизъм", каза още той и допълни, че ние не трябва да се въоръжаваме, за да сме най-силни, а за да сме в безопасност. 

"Демокрацията в САЩ е по-силна от всеки президент. Изтърпяхме Тръмп веднъж, ще го изтърпим още веднъж. Но се очаква голям бум в производството на оръжия", категорично каза Паси. 

По мое време беше важен постът на външния министър, после имаше министър-председатели, които изземаха функциите му. При царят не беше така, коментира Паси драмата в сглобката за поста в МВнР.

Много голяма грешка за България ще е съчетаване на поста министър-председател и външен министър, категоричен бе Паси. Нито сме микродържава, нито има ипса на кадри, знаете по света единствените 3 държави, в котио са съчетани, допълни той.

Не искам да коментирам лица, а принципи, а и ще му трябват на такъв човек 48 часа, за да съчетава ангажиментите. Денков е много интелигентен човек, академик - така той допусна, че настоящият премиер ще се справи като дипломат. Соломон Паси не вярва спорът между ГЕРБ и ПП по темата да провали ротацията.