Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Томислав Дончев
Томислав Дончев

"Разбирам, че тече мощна търговия с народни представители. За да е по- лесно и прозрачно, предлагам да се организира борса за покупка и продажба на депутати". Това написа депутатът от ГЕРБ Томислав Дончев във фейсбук по повод напускането на шестима депутати от ИТН.

"Явява се кандидата, който иска да бъде продаден, а заинтересованите наддават. Прозрачно, почтено и модерно! #fairtrade", написа още Дончев.

Шефката на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова пък написа във фейсбук: "Ееехее, какъв А отбор е управлявал..... мафия, мутри, душевни отпадъци и истЕнски мъже"

Както "24 часа" съобщи, депутати ще напуснат групата на ИТН в парламента. Те са организирани от подалия оставка спортен министър на ИТН Радостин Василев, който бил против спуснатото от партийния лидер напускане на правителството. Това са Светлин Стоянов, Иво Атанасов, Деян Петков, Николай Радулов и Георги Георгиев.

По-късно и лидерът на ИТН Слави Трифонов потвърди новината. Миналата седмица Трифонов обяви, че напускат правителството. Някои от народните му представители обаче не са съгласни с това решение. Сред тях е и министърът на спорта Радостин Василев, който е от квотата на ИТН, но след партийното решение подаде оставката си в петък.

През последният динамичен час последваха и пресконференции на "Продължаваме промяната" и "Има такъв народ".