Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бойко Борисов пред симпатизанти на ГЕРБ
Бойко Борисов пред симпатизанти на ГЕРБ

Следващо правителство на ГЕРБ ще работи за двойно увеличение на лекарските заплати, също както стана с учителските

“Бойко Рашков лъже от първия ден. Първо лъга, че сме подслушвали, после - че сме яли хора, а пък те са живи. Сега лъже за купуване на гласове и за какво ли не. Всеки ден лъже. Но той не е виновен. Той си е червен комунист. По-скоро кой се крие зад него? Спомняте ли си кой му сложи началника на кабинета и как му го махнаха?”

Това каза пред симпатизанти на ГЕРБ в Пазарджик председателят на партията Бойко Борисов. Припомни, че за шефка на кабинета на служебния вътрешен министър бе назначена Елена Фичерова-Караиванова - сред учредителките на партията на Васил Божков “Българско лято” и кандидат-депутат, заличена преди вота на 4 април.

“Рашков върши мръсната работа на другите политически партии и най-вече на Радев”, каза още Борисов. За Слави Трифонов пак напомни, че “за 2 кампании с 50 студенти се видя в Пловдив”. А ние сме всеки ден сред хората, подчерта лидерът на ГЕРБ.

Спрян е ремонтът на обходния път на Пазарджик, обърна се той към местния актив. Както и строителството на АМ “Хемус”. “И скоростната жп линия спряха, и парите на докторите също, и ваксинацията спряха”, каза още Борисов.

Според ГЕРБ машините за изборите са манипулирани софтуерно, но въпреки това лидерът призова симпатизантите на партията да отидат и да гласуват. “След Орешарски заварихме дълг 6,7 млрд. лв. Фалираха КТБ. Фалираха и 25 банки. БСП е световният шампион по фалиране на банки. Няма друга партия на света, която да е фалирала толкова много банки и да е откраднала толкова много пари на практика”, изреди той.

Обеща следващо правителство на ГЕРБ да работи за двойно увеличение на лекарските заплати, така както успя да повиши двойно учителските. “При нас, щом дойдем на управление, всички идват да искат повишение на заплати. Сега никой. Стигат ли им? Или може би защото знаят, че само ние можем да се справим, и тогава искат”, добави Борисов.

Той призова хората да се ваксинират, защото очакванията са до няколко месеца да има поредна вълна от COVID и болниците пак да бъдат притиснати. През август ще започнат да изхвърлят ваксини, защото им изтича срокът на годност, предупреди още Борисов.