Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

За Бойко Рашков вярата няма никакво значение, има ли дамаджана, той е там! Много ги боли, че пет години нищо не направи Радев, а ние във всяко село имаме нещо направено. Така отговори на вътрешния министър Бойко Рашков от село Тополово лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. По време на предизборна обиколка бившият премиер отговори на твърденията на МВР-шефа, че партията му държи църквата заради ремонтите на храмовете. "Насила да ги караш да правят тези глупости, няма да ги направят! Това ли им пречи сега - построеното за църквата?", заяви той. Борисов допълни, че "гадовете" го следят и "може да кажат, че се снима с деца. "И майката, и бащата на детето са тука, няма проблеми, обадиха се родителите", заяви още Борисов по повод критиките, че по време на кампания се снима с малчугани и ги прави част от агитацията. 

Борисов разгледа и новата спортна зала в селото. "Направеното не могат да изчегъртат! Колкото и да им се иска, това не могат да ни вземат. Доверието към нас сме си го заслужили с изпълнени обещания. Като новата спортна зала в Тополово. Празните приказки и злобата нищо не са построили през последните 5 години. А само рушат", заяви още лидерът на ГЕРБ.

След Тополово Борисов пое за Кърджали, където също бе сред симпатизанти и кандидат-депутати от ГЕРБ. Там бившият премиер коментира, че "всеки ден срещу ГЕРБ и мен се лее хейт и то безплатен", визирайки опонентите си и попита риторично къде е СЕМ. Борисов напомни, че именно по време на неговото управление са увеличени значително учителските заплати и "никой не ме питаше откъде намирам пари за всичко".