Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Коронавирусът не си е отишъл, отидете да се ваксинирате. Ще стане така, че наесен ще трябва пак да управляваме и ще паднете болни. Има в момента най-добрите ваксини.  Ще ми трябвате за работа.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти на ГЕРБ в Тетевен. 

Аз съм голям оптимист. Но доста поомръзнахме. Много работа свършихме, но все ние, все ние, омръзва. Хората се питат - няма ли по-добри, каза Борисов.

По повод уволненията на служебния кабинет Борисов коментира: На Мая Манолова дъщеря й и зет й работеха в министерства, на Драгомир Стойнев - сестра му, на високо ниво в митниците, още работи там. Ние не сме ги пипнали. А сега вижте ги какво правят - сякаш тези хора нямат семейства, добави той по адрес на рокадите във властта.

Били сме подслушвали - мина месец и половина, нещо да сте видяли за това, но медиите цяла седмица се занимаваха с темата, каза лидерът на ГЕРБ.

Аз ще се пенсионирам, като стане "Хемус", така че да се хващат да я правят, ако искат да ни няма, завърши той.

Относно парите в бюджета бившият премиер обяви, че неговото правителство е оставило пари за изплащане на пенсиите и бонусите за лекарите на първа линия в борбата с коронавируса.

Тук са учители, лекари, работници, има ли и една мутра? Очакваха да ни сгънат, но партията ни е по-силна, подчерта бившият премиер.

Според него управляващите били опасни хора и щели да опитат през машините за гласуване на фалшифицират вота в неделя.

Това ще стане през машините, ще наблюдават на метър и половина-два хората, за да ги стресират. Това е недопустимо и се разваля тайната на вота. Но това е хунтата на Радев, добави Борисов. Според него хората на президента разполагали с кода на машините и можели да си напишат, каквото искат.

В Холандия е забранено, в Германия е забранено, само ние в Европа сме. Това им е единствения шанс да победят ГЕРБ. Но дали на хартия ще сме втори или пети, това няма значение - защото хората са с нас. Направеното е толкова много, че не можеш да го зачеркнеш, заяви той.

Борисов е категоричен, че срещу ГЕРБ на тези избори няма реален противник - Слави Трифонов се показал само веднъж на среща със студенти в Пловдив, а ДБ се вълнували само от това лидерът Христо Иванов да е главен прокурор.

Той попита и защо не се разследват имотите на Бойко Рашков. И предупреди структурите на ГЕРБ да внимават да не им "подхвърлят нещо", защото се готвели провокации.