Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мадуро е пример на Радев за подражание. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Плевен. 

"Президентските избори са им целта, не само машините са им от Венецуела. Единствен Радев защити Мадуро, когато ние го осъдихме заради жертвите там. Мадуро е пример на Радев за подражание", каза Борисов пред симпатизанти на партията в града.

"С измиването на къщичката се надяваме нещата да са по-добри", каза още той. А колкото повече действа служебният кабинету толкова повече хората виждат какви са, посочи той.

“Убиха най-важното за хората - ваксинационния план. Сега да слушам г-н Кунчев как ридае, спрели сме ваксинирането. Те спряха да доставят ваксини. Хората са на почивки и като се върнат септември, пак ще видят какво ще е", добави лидерът на ГЕРБ. 

"Асен Василев казва, че открил 1,5 млрд. лв. Къде си ги отрил - ние сме ги събрали от битката с корупцията и контрабандата тези пари", заяви Борисов.

"Машинното гласуване на 11 юли е репетиция! Репетиция за голямата манипулация, която ни готвят за президентските избори есента. За какво иначе активист на ДБ ще получи ключовете за машините? И дали този човек заедно с работещите към ЦИК граждани на Венецуела, Коста Рика и Панама са пипали софтуера? Вчера зададохме тези въпроси и настъпи гузно радиомъчание. Всички съмнения обаче могат да отпаднат на секундата, ако ЦИК реши да се броят контролните разписки. Ако не - значи се пече подмяна на вота!", каза още той. 

"Плевен е символът на промяната в ГЕРБ. Обновяване, което продължава в цялата страна и днес. Сигурен съм и виждам, че е за добро! И то не само заради изборните резултати. А защото партията работи по-добре отвсякога. Многобройни сме и сме сплотени. Няма да ни изчегъртат толкова лесно. ГЕРБ се появи по времето на Tройната коалция. А те не бяха по-безобидни от ортаците на Радев", добави лидерът на ГЕРБ.