Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Борисов: Пипат софтуера на новите машини - всеки трети глас за ГЕРБ ще отива за друг
Борисов: Пипат софтуера на новите машини - всеки трети глас за ГЕРБ ще отива за друг

Оказахме се рибената кост в гърлото на опонентите, каза бившият премиер

Софтуерът на новите машини се пипа. И ще видите какво ще стане. Или ще провалят изборите, или всеки трети или пети глас за ГЕРБ ще отива за друга партия. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборно събрание в Монтана. По думите му затова било сменено и “Информационно обслужване”.

“И затова ЦИК мълчи. Каква е работата на Радев и служебното правителство да говорят за други партии? Говорете как ще проведете изборите”, продължи той и предупреди, че служебното правителство се опитва да плаши избиратели.

Когато тичаш сам напред, ставаш първи и всички останали, които искат да те стигнат, се обединяват, за да те спрат. Това каза пред симпатизанти в Монтана лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. С него бяха кметът на града Златко Живков и зам.-председателят на партията Томислав Дончев.

“Те не могат само да боядисат това, което ние сме построили. Никога няма да постигнат това, което ние само за 10 г. За 10 г. БВП на България се увеличи с 90%”, пресметна Борисов и посочи увеличението на доходите и учителските заплати в последните години. Той отбеляза, че ГЕРБ е готова да бъде в опозиция, а в края на кабинета “Борисов 3” е бил изцяло изготвен планът за възстановяване, с който да се отпуснат 12 млрд. евро от ЕС. “На инат не го приеха. В Гърция вече работят с 30 млрд. евро”, добави лидерът на ГЕРБ.

“Бях дете, когато служебният вътрешен министър Бойко Рашков се изявяваше за главен прокурор. Ще си намразя името покрай него. Каза, че 50, 60, 90 души са подслушвани. Мина месец, все още един факт и доказателство за това няма, но петното остана”, ядоса се Борисов.

Борисов коментира и думи на президента, според които сред доверените лица на бившия премиер бил укриващият се в Дубай бизнесмен Васил Божков. “Нима Божков не беше най-довереното му лице? Нима той не правеше протестите му?”

“Все по-нервни стават. ГЕРБ се оказа една рибена кост на гърлото”, каза още той и добави: “Чувате ли между партиите да има някакво противоречие. Нинова вече харесва Мая, Христо Иванов с Данчо Цонев, “Има такъв народ” с ДПС. Събраха се и се сдружиха. Хайде управлявайте! ГЕРБ има мощен гръб от кметове и много опитни хора. Народът има памет какво се е правило и се прави.”