Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: НЕПОСИЛНИ ЗАДАЧИ

Работа: От първия ден на седмицата сте склонни да се товарите с непосилни задачи. Не са изключени грешки при оформяне на документи, които не бива да подписвате. Ще срещнете трудности, ако се занимавате с преподавателска дейност. Очаквайте печелившо пътуване. От понеделник не са изключени неочаквани обрати на съдбата в почивния ден. Въпреки че ще отхвърлите много работа, резултатите няма да ви задоволят. Добре е да потискате желанието си да критикувате и да обиждате колегите си. Тактът и внимателно обмислените действия ще ви спестят големи неприятности.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Разсеяни сте и може да си навредите сами. Не са изключени проблеми заради нежеланието ви да реагирате търпеливо на дразнителите.

Любов: Вечер ще изживеете поредните приятни романтични мигове с любимите си хора. Някои от вас ще се разочароват, че чувствата им не са споделени.

ТЕЛЕЦ: АМБИЦИИ

Работа: Първите дни на седмицата ще ви принудят да сте сериозни по отношение на работата си. Не проявявайте излишни амбиции и не се самосъжалявайте, ако не сте доволни от постигнатото. От вашата гъвкавост и практичност зависят по-нататъшното постигане на целите и възможността да поставите ново начало. От понеделник с прибързаност няма да успеете да разрешите проблемите си, свързани с финансови загуби. Не провеждайте делови разговори. Подвластни сте на проблеми и интриги заради неумение да признаете собствените си грешки, които затрудняват приближаването ви към целта. Въпреки това можете да се справите.

Здраве: Радвате се на отлично здраве. Възможни са здравословни проблеми, които можете да избегнете, ако се въоръжите с търпение.

Любов: Изживейте радостта от новината, че сте обичани, без да подозирате. Съвсем скоро ще се уверите сами и ще сте най-щастливите хора на този свят.

БЛИЗНАЦИ: ОТГОВОРНОСТ

Работа: От четвъртък бъдете тактични и проявете отговорност към действията си. Не очаквайте, че ще разрешите бързо възникналите финансови проблеми. Ще бъдете без настроение, а това оказва влияние върху околните. От понеделник вашето умение да общувате и оптимизмът ви ще ви донесат признание. Въпреки че не ви се работи, се постарайте да сте отговорни, защото вашата намеса е от значение за авторитета ви. Не пропускайте да заслужите приходите, които не са малки. Плановете ви изискват да им отделите много време и да си осигурите достатъчно средства. Не се ядосвайте заради чуждите грешки дори и ако вредят на работата ви.

Здраве: Не пътувайте. Възможни са травми и здравословни проблеми. Не прекалявайте с алкохола. Предразположени сте към емоционален срив и болести.

Любов: Не пропускайте среща с голямата любов, която ще ви издигне на гребена на вълната и ще изпълни сърцето ви с огнения плам на чувствата.

РАК: ХАРМОНИЯ

Работа: Началото на седмицата ви орисва успех в общуването и шанс да създадете хармония в отношенията. Не очаквайте промени, свързани с материалната ви стабилност. Проведете разговор, гарантиращ ви бъдещи приходи. От понеделник може да поставите началото на новите си задачи, които скоро ще ви донесат признание и добра печалба, и да уговорите нови сделки. Тези от вас, които са управители на свой бизнес, да внимават с разходите, за да не нарушат, без да искат, финансовата си стабилност и да си спестят проблеми. Деловите срещи са успешни, затова не пропускайте да ги осъществите.

Здраве: Въпреки доброто здраве сте без настроение, защото сте отпаднали и преуморени. Във ваша полза е да не се ядосвате без причина.

Любов: Вечер организирайте приятна романтична среща или семейно празненство, което ще ви възвърне доброто настроение. Постарайте се да сте мили с любимите си хора.

ЛЪВТРУДНОСТИ

Работа: От четвъртък и през почивните дни въпреки трудностите, които не бива да ви притесняват, отхвърлете неотложните си задачи. Не разчитайте на помощ.? Недоразумения в отношенията с партньорите ви изнервят. Тези недоразумения може да се отразят на настроението и самочувствието ви. От понеделник при възможност отложете деловите срещи и разговори и контактите с ръководството. Не допускайте лошото настроение да попречи на работата ви. През всички дни сте във властта на емоцията. Очакват ви проблеми. Не пътувайте! Стабилизирайте постигнатото. Не подписвайте финансови документи.

Здраве: Радвате се на отлично здраве, което можете да съсипете с капризите и недоволството си. Физическото натоварване е опасно за вас през тази седмица.

Любов: Склонни сте да се впуснете в сексуална връзка с непознати партньори само защото са погалили егото ви. Ще усложните живота си и ще изживеете любовни разочарования.

ДЕВА: ПОЛЕЗНИ ПРОМЕНИ

Работа: В началото на седмицата сте в изгодна позиция. Промените са във ваша полза, независимо че някои завистници се опитват да ви попречат. Разчитайте на помощ и съвети от ваши делови партньори. Ако се занимавате с частен бизнес, ще се наложи да промените плановете си и да помислите за нови партньори. Не се колебайте да прекратите отношенията с настоящите, ако вече са изчерпани. От понеделник отложете деловите срещи. Приемете отправеното ви преди дни делово предложение само ако ви носи приходи. Отнасяйте се сериозно към работата си. Бъдете бдителни и не вземайте необмислени решения. Недоброжелатели отново се опитват да ви навредят.

Здраве: Отпадналостта ви не се дължи на здравословни проблеми. Необходим ви е повече сън, защото сте преуморени. Не употребявайте спиртни напитки и месо.

Любов: Не се отказвайте от приятните романтични мигове, които са ви подготвили любимите хора. Подарете им цялата си обич.

Сексът ще ви достави взаимна наслада.

ВЕЗНИ: СТРАНИЧНИ ГРЕШКИ

Работа: От първия ден на седмицата се очертават проблеми, които са породени от чужди грешки. Не се притеснявайте, защото сте в състояние да се справите с тях. Очаквайте приходи от наскоро приключени задачи. От понеделник дните са благоприятни за осъществяване на всичките ви искрени мисли и цели. Поставете без прибързаност началото на нови занимания. Привидно разсеяни и неуверени в себе си, жънете успех. С действията си може да допуснете грешки. Доверете се на здравия си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби.

Здраве: Здравето ви е отлично и не е повод за притеснение от ваша страна. Предпазвайте се от травми поради разсеяност. Откажете се от ремонтите.

Любов: Не уговаряйте романтични срещи. Може да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка. Седмицата носи за новобрачните щастливи години съвместен живот.

СКОРПИОН: СПОКОЙСТВИЕ

Работа: От четвъртък имате възможност да работите спокойно в приятна обстановка, без никакво напрежение. Не проявявайте ината си, за да не провалите деня си. Добре обмислете действията си, за да се възползвате от възможността за успех във всички начинания. Разчитайте на помощ. От понеделник ръководството ще приеме добре новите ви предложения. Важното е да не допускате груби грешки. Ако се наложи да водите телефонни разговори със задгранични партньори, ги отложете, дори да са изключително важни за вас. Възвърнете самоувереността си и вярата, че ще завършите започнатото.

Здраве: Здравето ви не е от най-блестящите, защото сте изнервени от невъзможността да вземете решение за бъдещето си. За да се справите, се освободете от лошото си настроение.

Любов: Компромисите ви в любовта са във ваша вреда. Ако чувствата ви са охладнели, по-добре потърсете ново интимно партньорство.

СТРЕЛЕЦ: ТЪРПЕНИЕ

Работа: Началото на седмицата ви орисва със спокойствие да постигнете целта си. Изслушайте търпеливо всички мнения и кажете своето. Обърнете внимание на ръководството за проблемите, които вредят на всички. От понеделник пътувайте, за да осъществите неочаквани запознанства, обещаващи ви бъдещи професионални успехи. Не се захващайте с ремонти у дома или в офиса си. Помислете за нови възможности, чрез които да обогатите знанията си. Очаквайте материални придобивки. Мерете приказките си и избягвайте импулсивните действия. Ще се изпокарате с колегите си и след това трудно ще възстановите равновесието.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради податливост на простуди и инфекциозни заболявания. Напрежението и алкохолът, както винаги, ви вредят.

Любов: Обземат ви чувства, за които доскоро не сте подозирали. Тази е причината за изневяра, която ще ви създаде проблеми, ако сте семейни или сериозно обвързани.

КОЗИРОГ: ПРИХОДИ

Работа: През първите четири дни от седмицата добра новина, свързана с изгодно делово предложение, ще ви донесе приходи. Спохождат ви неочакван успех и благоприятно разрешаване на проблеми. Силни сте и сте изпълнени с желание за работа, но трудности ще ви попречат да завършите докрай започнатото. Възможно е подобряване на финансовото ви състояние. Избягвайте конфликти с бизнес партньорите си. От понеделник за пореден път оказвате силно влияние върху хората от обкръжението си. Със сигурност някои от проблемите в последно време са ви съсипали нервите, но сте осъзнали, че са ви дарили с нова опитност. Проявете търпение и сдържаност.

Здраве: Откажете работа, ако е свързвана с физическо натоварване. Хранете се с млечни продукти и избягвайте тежката храна и месото.

Любов: Вечер бъдете сред семейството си. Трудностите в семейните отношения са предизвикани от поредните интриги на ваши съседи, които искат да съсипят брака ви.

ВОДОЛЕЙ: АНАЛИЗ

Работа: Ако имате желание, във ваша полза е от четвъртък да завършите започнатите задачи, но без да се стремите към нов професионален връх. Очаквайте приятна новина. Анализирайте ставащото на работното си място, за да си спестите конфликти с ръководството и кавги с колегите. От понеделник помислете и за осъществяването на отдавна обмислен проект, който бавите без причина. Очаквайте добри доходи от неговата реализация. Пригответе се за неочаквани полезни промени. Може да се ядосате, че ви пречат да осъществите плановете си заради капризите на ваш колега.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Можете да спортувате, въпреки че сте отпуснати и без желание за физическо натоварване. Податливи сте на инфекциозни заболявания.

Любов: В личните ви отношения цари хаос заради невъзможността ви да сте верни на интимната си половинка. Флиртувате пред очите й, а след това се сърдите на нея.

РИБИ: ДОХОДНА РАБОТА

Работа: През първите дни на седмицата очаквайте предложение за спешна, но добре платена работа, която не бива да отказвате. На работното място си наложете спокойствие, за да отхвърлите важните задачи. Прекалено сте чувствителни, емоциите ви господстват над вас. От понеделник периодът е благоприятен за рутинни занимания, въпреки че за вас те са по-скоро досадни. Ще преодолеете трудностите с лекота. Ако сте коректни, ще изясните проблемите с колегите си без много усилия. Подготвени сте за работа и сте в добро настроение. Всичко започнато следобед в този ден ще ви донесе успехи и финансова стабилност.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Чувствате се отпаднали и уморени, въпреки че това е плод на душевното ви състояние. Почивката е задължителна, но вие никога не спазвате правилата.

Любов: Интимните ви отношения са нестабилни. Пазете се от разочарование и пълен разрив в отношенията с новата си интимна връзка.