Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Как Робърт Кенеди-младши драсна клечката на протестите? Робърт Кенеди-младши взел книжка само 2 месеца преди катастрофата.

В разгара на битката му с глобалисткото лоби по мистериозен начин загина 41-годишната му племенница и малкия й син

Моята фамилия никога не се е страхувала да казва истината и затова плаща висока цена, казва юристът

Лукашенко още през юни каза как се подкупват политици, за да наложат карантина

ПЕТЯ МИНКОВА

Въпреки че много хора задаваха логични въпроси около карантината и дали COVID-19 наистина е по-опасен от свинския грип, взел многократно повече жертви, може би най-изявеният от тях е популярният адвокат и екоактивист Робърт Кенеди-младши. Той е огромен дразнител за глобалисткото лоби, защото непрекъснато го обвинява в какви ли не конспирации срещу човечеството, но в същото време юристът има стотици хиляди фенове. Те го боготворят, защото дава различна гледна точка, която даде смелост на много инакомислещи учени и специалисти

да започнат свои разследвания.

Самият Кенеди-младши е племенник на най-обичания американски президент Джон Кенеди и син на убития му брат - също легендарен министър на правосъдието и борец срещу мафията - Робърт Кенеди. Синът тръгва по стъпките на баща си, ставайки прокурор, но впоследствие се присъединява към известна адвокатска кантора, която се бори с опитите на различни фирми да развиват замърсяващи производства. Кенеди повдига неудобни въпроси, воюва в съда за по-чиста околна среда, защитавайки здравето на хората в различни градове. Благодарение на това той си извоюва имиджа на човек, който не може да бъде уплашен от големите корпорации и може би затова стана един от най-доверените хора на президента Барак Обама. Сега благодарение на войната си с глобалистите

изненадващо за мнозина се сближи и с президента Доналд Тръмп.

Кенеди-младши не се уплаши дори когато в разгара на тази война по мистериозен начин загинаха 41-годишната му племенница и невръстния й син - тръгнали да извадят топката на детето от морето и повече не се върнали. За някои това е проклятието на фамилията, за Кенеди причината е, че членовете й никога не са се страхували да казват истината. Каквато и да е тя, основна арена на сражението му бе Икономическия форум в Давос, който се проведе в началото на годината. Там милиардери като Джордж Сорос и Бил Гейтс, заедно с политици като Ангела Меркел, председателят на ООН Антонио Гутериш и други се обявиха за тотален рестарт на всички системи в света. За един свят, в който ваксините ще решат проблемите с повечето заболявания, където ще се разчита на дигитализацията в почти всички сфери, а държавите ще се обезличат, защото всички са толкова свързани, че

без глобални институции вземането на верни решения за преразпределението на ресурсите е невъзможно.

Тръмп бе поканен на форума, за да стане част от тази нова вълна, но той избра пътя на конфронтацията. Смело застана на трибуната и обяви война на всеки опит на глобалистите и социалистите да обезличават държавите. Социалистите за него са демократите, чийто най-изявен спонсор Джордж Сорос също присъстваше в Давос.

Той и демократите от първия ден критикуват Тръмп, че е дошъл на власт благодарение на Русия, опитаха импийчмънт и искрено се разяриха, когато Тръмп прекрати членството на САЩ в глобални организации като СТО, като Трансатлантическото споразумение, Световната здравна организация и др. Визията на Тръмп е, че чрез тях

изтича капиталът

и националният доход на САЩ и той трябва да ги върне отново на релсите на класическия капитализъм, където всеки играе сам за себе си.

В Давос главен герой бе и Бил Гейтс, който използва форума и заплахата от COVID-19, за да направи поредната шумна реклама на кампанията си за масови ваксинации.

Именно това и принадлежността на Гейтс към групата на глобалистите и техните политически представители превърнаха Кенеди-младши във верен съюзник на президента Тръмп.

Известният адвокат десетилетия се бори срещу опасните съставки във ваксините, включително живака, и всеки път, когато се появят странични ефекти, включително и смъртоносни, той отново припомня какво е писал и казвал.

Сега Кенеди отново предупреждава, че с ваксините срещу коронавируса може да стане същото като с ваксините срещу свинския грип. Страничните ефекти, които се появиха няколко години след 2009 г., доведоха до множество тежки поражения върху здравето и сега са предявени претенции за обезщетения в размер на милиарди. За да не се стигне отново до подобни проблеми, сега ЕК реши да освободи производителите на ваксини от тази отговорност и разпореди тя да се поеме от съответните правителства. Тоест,

данъкоплатците ще плащат за всички вреди, които евентуално могат да настъпят след поставянето на ваксините.

Доскоро Бил Гейтс притежаваше акции в редица фармацевтични компании, но след като неотдавна избухна скандал, той бе принуден да ги подари на най-добрия си приятел Уорън Бъфет. В момента Гейтс финансово подпомага различни компании, а негови хора са в техните бордове.

Това е причината най-големият враг за Робърт Кенеди да се казва Бил Гейтс. Тезата на адвоката е, че Гейтс просто си е купил СЗО, назначавайки бившия си служител за неин шеф. След което всяка година осигурява 10% от бюджета на здравната организация.

Тезата на Кенеди е, че по този начин Гейтс нарочно фокусира вниманието на СЗО върху изкореняването на болестите единствено чрез ваксинации, пренебрегвайки многобройните странични ефекти.

Той твърди, че полиомиелитната ваксина на фондация "Гейтс" е причинила полиомиелитни епидемии по света дори на места, на които не са виждали полиомиелит от десетилетия. Въпреки че е остро критикуван за тезите си, редица учени потвърждават, че действително ваксинален щам причинява кошмарни странични ефекти, макар и рядко.

Кенеди е автор и на най-популярната конспирация срещу Гейтс, че с ваксините той иска да чипира човечеството, за да го контролира. Специалистите категорично я опровергаха като напълно невъзможна, но юристът упорства, че Гейтс неслучайно инвестира масирано в 5G мрежи и притежава стотици хиляди антени. Проверка на "168 часа" показа, че той участва дори в търг за изграждането им в Китай. Според Кенеди този тип технологии ще се използват основно за

наблюдение на гражданите,

за да се знае кой къде се намира във всеки един момент и за събиране на данни.

Тезата му е, че коронавирусът е перфектният повод за навлизането на тези технологии и чрез дигитализацията човечеството да бъде поставено под тотален контрол.

"Пандемията ни учи да приемем този вид наблюдение, да приемем тези ограничения върху нашите граждански права, да позволим на правителството да влезе в домовете ни и да ни каже, че трябва да останем вкъщи", казва той.

Така около Кенеди се сформира огромна маса хора по цял свят, които започнаха неистово да търсят истината за COVID-19. И най-важното - дали вирусът не е просто претекст, който да се използва за различни икономически и политически цели.

Част от тази група е една от най-известните влогърки в Германия Мириам Хоуп. Две седмици преди големия протест в Берлин тя буквално подпали социалните мрежи с призива си всички да прочетат статията на италианския разследващ журналист Никола Бици. В нея той цитира президента на Беларус Александър Лукашенко, който заявява публично, че са му предложили 92 млн. долара, за да въведе твърди мерки срещу коронакризата като в Италия. Известно е, че Батька от самото начало се противопоставя на затварянето на страната и отхвърля каквито и да е съвети по този въпрос. Дори бе разрешил ходенето на футболни мачове.

Тъй като Лукашенко отказва офертата за финансиране, само след няколко седмици мизата била вдигната десетократно. Сумата вече е 900 млн. долара. Молбата към Батька е същата - да се въведе тотален lockdown - с всички мерки като в Италия.

Според Хоуп Никола Бици се свързал със свои източници от спецслужбите и те му доверили, че подобни щедри предложения са получили много европейски лидери. Но и много извън ЕС.

Затова Мириам Хоуп пита дали това не е корупция на световно ниво? Дали това не обяснява едновременното като по сигнал затваряне на страните в период, когато нямаше много случаи, и едновременното им отваряне, когато вече имаше огромен брой заразени.

Според нея службите трябва да започнат разследвания в Италия, Сърбия, Австрия и ако съмненията се потвърдят, да бъде проверена и самата СЗО.

В статията си италианският журналист пояснява, че искането е било изрично да се наложи италианският модел за пълно затваряне на Беларус. Бици допълва, че доколкото познава манталитета на управляващите в Италия,

те едва ли са се поколебали да се възползват от щедрото предложение.

Когато избухна този скандал, "168 часа" провери дали наистина е имало такава пресконференция на Лукашенко. Оказа се, че на 19 юни той действително заявява пред беларуски медии, че допълнителните условия по външното кредитиране за страната са неприемливи. Пред всички Лукашенко пита участниците в срещата: “Какви са изискванията на нашите партньори? Беше обявено, че те могат да осигурят на Беларус 940 милиона долара при така нареченото бързо финансиране. Как стоят нещата тук?”

След което заявява, че за страната са неприемливи допълнителните условия, които не се отнасят до финансовата част. “Чуваме искания например да моделираме нашия коронавирусен отговор по подобие на този в Италия - твърди Лукашенко. - Но аз не искам да виждам италианската ситуация да се повтори в Беларус. Имаме собствена държава и собствена ситуация.”

Според президента Световната банка проявила искрен интерес към практиките за реакция на коронавируса в Беларус. “Готова е да ни финансира дори десет пъти повече, отколкото предложи първоначално в знак на похвала за ефективната ни борба с този вирус. Световната банка дори помоли Министерството на здравеопазването да сподели опита си. Междувременно МВФ продължава да изисква от нас карантинни мерки, изолация, полицейски час. Това е глупост. Няма да танцуваме под ничия мелодия.”

Този скандал избухна точно по време на най-големите протести на опозицията в Беларус и изглеждаше сякаш е супер добре подготвена спецоперация в полза на Батька. Честният политик срещу глобалния капитал.

Странното обаче беше, че тази новина бе по-скоро към немската и европейската публика. Видеото на Хоуп бе гледано само за 2 дни от над 662 хил. души, установи проверка на вестника.

Коментарите на хилядите почитатели на Хоуп в социалните мрежи показват, че събитията около Лукашенко са

само един щрих,

който помага да си обяснят всички странни ходове на различни страни около пандемията.

Някои от тях припомниха колко прав е бил американският президент Доналд Тръмп, когато поиска пълно разследване на “престъпната СЗО, купена от Китай”, когато спря финансирането и изкара САЩ от организацията. Как след това и той бе сатанизиран по същия начин, както сега Лукашенко.

Други смятаха, че Путин, Тръмп и могъщите им спецслужби не може да не знаят за тази корупция на най-високо ниво в света и със сигурност ще вземат мерки.

Всъщност в социалните мрежи най-много се вълнуваха дали именно така федералният министър на здравеопазването на Германия Йенс Спан не си е купил току-що луксозна вила край Берлин. Проверка на “168 часа” показа, че разкритието е направено от “Бизнес инсайдер”. Там е уточнено, че Йенс и съпругът му Даниел Фънк са платили за вилата 4,2 млн. евро. Изданието посочва, че тази сума е предизвикателство дори за министър със заплата от 20 хил. евро. Самият Йенс е отказал да коментира новината и именно затова феновете на влогърката задават въпроса - как е купил луксозната къща, след като, преди да стане министър, е бил депутат в Бундестага?

Други смятаха, че само подкупи могат да обяснят защо в Нова Зеландия в продължение на три месеца не е имало нито един заразен и когато се появяват четирима, страната е затворена.

Някои питаха кога ще започнат цветни революции и в Швеция, и в Мадагаскар, които отказаха да изпълнят препоръките на СЗО.

Феновете на Хоуп от Италия пишеха, че управляващите там са толкова корумпирани, че предварително са купили огромен брой ковчези, след което пациентите нарочно са били третирани с погрешни лекарства и вентилации, други са били връщани в старческите домове недоизлекувани, за да потопят в паника цяла Европа.

Трети допълваха, че в Африка също са получили финансиране, за да затворят страните. Други, включително и от България, пишеха как е плащано на близките на починали, за да приемат диагнозата COVID-19.

Огромна част от последователите на Хоуп стигнаха до извода, че трябва да организират серия от протести срещу мерките срещу коронавируса в Германия. Освен това

призоваваха хакерите от цял свят и “Анонимус” да се включат в разплитането на истината.

Ето така се стигна до големия протест в Берлин, където се стекоха между 35 и 38 хил. души, а Робърт Кенеди бе безспорната звезда.

Веднага след това протестите се прехвърлиха във Франкфурт и други големи градове, а не след дълго прескочиха и в Лондон.

Разбира се, мнозина побързаха да се присмеят на новото движение, но то набира все по-голяма скорост, феновете на Кенеди се множат с всеки ден и много скоро отново ще има големи протести. Ясен сигнал, че сегашната политическа класа губи част от подкрепата си и я губи, защото все повече хора се съмняват дали вирусът не се използва за политически и икономически манипулации.

Въпросите все още са много повече от отговорите, но най-хубавото е, че рано или късно истината винаги излиза наяве.