Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кадър и видео Фейсбук/Бойко Борисов
Кадър и видео Фейсбук/Бойко Борисов

Премиерът Бойко Борисов е в Стара Загора, където се среща с актива на ГЕРБ. По пътя той инспектира и строителни обекти по магистрала "Тракия".

Водещ на партийното мероприятие е кметът на Стара Загора. "До няколко седмици ще бъде направена първа копка на дългоочаквания ремонт на старозагорската жп гара", обяви на срещата кметът Живко Тодоров и покани премиера Бойко Борисов да присъства.

"Много желаещи имаше да са в залата, но ако ги сложим през стол, медиите ще напишат, че е много рехаво. Затова решихме, че е по-добре да ги глобим", обясни Борисов, след като Тодоров съобщи, че областният управител ще бъде глобен за препълнената зала.

Борисов се пошегува, че има приказка, който спинка сладко, има чиста съвест, очевидно визирайки снимките от спалнята му, които се появиха в публичното пространство.

 Кметът заяви, че това е първото голямо събиране на ГЕРБ след коронавирус пандемията. Той изтъкна, че залата, в която се провежда събитието, е ремонтирана със средства, отпуснати от правителството. "Ще бъде ремонтиран т.нар. Руски пазар, също - Летният театър и много улици в града", обяви Живко Тодоров.

Той благодари на премиера Борисов, оказал активно съдействие при решаването на належащите проблеми на града. "Няма друг човек, който да е помагал толкова на града ни, колкото премиерът Борисов. Пожелавам му да е жив и здрав, да не се поддава на манипулации и на хора, които искат да го саботират и да дойдат на власт на всяка цена", заяви Тодоров.

Очаквайте подробности.