Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: Официален профил на Андреа в инстаграм
Снимка: Официален профил на Андреа в инстаграм

Чатове между Андреа и Джени Суши - американката, която Кобрата си позволи да целуне след мача с румънеца Богдан Дину в края на март, бяха разпространени в социалната мрежа от шеф на Сушито във "Вегас Спорт Дейли" Майк Диксън.

"Знае ли майка ти какъв боклук си? Уличница и к**ва", пише Андреа в едно от многобройните си съобщения до Суши.

От скрийншотовете личи, че Джени Суши не е разрешила чата - инстаграм позволява потребителят да вижда съобщенията, но ако не ги позволи, при човека отсреща те стоят като непрочетени.

Това вероятно още повече е озлобило Андреа и тя продължава: Big Kurva, U can spell in Wiki what Kurva means. Всъщност я праща в "Уикипедия" да провери значението на думичката.

Словестният двубой между двете жени се случва два дни, след като Спортната комисия на щата Калифорния отне лиценза на Кубрат Пулев за 6 месеца, считано от датата на целувката с Джени Суши на 23 март, Американката Джени Суши предприе поредна уронваща престижа на Кобрата стъпка - насочена директно към приятелката му Андреа. Това от своя страна постава и боксьора в неприятна ситуация.

След края на изслушването на 14 май, Суши разкри пред медиите зад Океана, че е била подложена на кибертероризъм от страна на чалга дивата. Андреа "бомбардирала" профила на Дженифър Равало, както е истинското име на американската репортерка, със срамни обиди.