Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Длъжник от циганската махала на врачанското с. Бутан нападнал и пребил в дома й жестоко инкасаторка на водното дружество. Нападението над 51-годишната Дочка Маринова станало в неделя вечерта. Минути преди циганинът с богато криминално минало да нахлуе в дома й жената се прибрала от пътуване до София и заключила входната си врата.

Чула обаче стъпки в коридора на къщата и докато отваряла вратата била халосана по главата с лопата. Жената паднала по гръб на пода, но успяла да види нападателя си с качулка на главата.

Според по-късните й показания пред полицията, Дочка започнала да вика, но неканения гост отново започнал да я млати с лопатата. Жената обаче не се предала, опитала се да избяга в друга стая и успяла да разпознае нападателя си като Севдалин Борисов.

Тогава в къщата на инкасаторката дошла нейната позната, която дошла да види дали Дочка се е прибрала от столицата. Гостенката също била нападната от разярения циганин, но тя успяла да избяга и се обадила в полицията.

Ченгетата заварили Севдалин на двора на имота и го отвели в ареста на районното в Козлодуй. Пред разследващите той казал, че нападнал Дочка, защото му спряла водата заради неплатени сметки. Местните хора разказват, че циганина често нападал хора от селото, а през лятото бил разследван и за изнасилване.

На пребитата жена веднага била оказана помощ в козлодуйската болница. Пострадалата вече има медицинско свидетелство за причинените й травми и очаква най-после агресивния циганин да бъде осъден ефективно.