Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Знаете ли какво ми хрумна одеве, докато си пафках цигарката?

Добре де, след като ние инвалидите сме виновни за всичко, що не вземем ние да плащаме такса на държавата за своята инвалидност. Да ни се начисли глоба за всяко едно увреждане.

Би било чудесно и типично нашенско! Вместо България да ни дава пари за асистенти и да ни плаща пенсии, ние да ѝ връщаме два пъти повече, защото сме се родили такива, каквито сме.

Защо не?! То в това подобие на държавица само дотам не се е стигнало. Доколкото чувам още не са приели исканията на протестиращите майки. Няма да се учудя ако вместо тях приемат моето предложение. Те само това чакат нашите управляващи.

Някой да издаде заповед да ни избият и на бат' Бойко да му олекне. Идваме. Избийте ни. Би било далеч по-справедливо да умрем от куршум, отколкото от глад, студ и жажда, като онова момиче в количка, на което майка му внезапно починала и нямало кой да ѝ подаде чаша вода и залък хляб, та и тя на свой ред се споминала. Намерили ги едва след няколко денонощия.

Съвсем реална история ви споделям. Историята на суровата ни съдба от която никой не се вълнува. Тя е такава. От цялото общество зависи промяната. От перспективата да станем верига от същества, на които им пука един за друг. Ех, стига съм мечтал...

От фейсбук