Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Омерзен съм от тая държава! Омерзен и отвратен!

Отрязват часовете за работа по програмата Асистент за независим живот към Столична община. Сиреч ни отрязват с пари. С около 100-150 лева. Всички нас. Клетите инвалиди на майка България!

За какво ни е изобщо помощ, та ние сме за разстрел явно! Защо не?! Защо не ни съберат пред Народното събрание да речем и не ни екзекутират един по един?! Защо не?!

Ние само пречим на нормалните, дето могат да ходят. За какво да им разваляме пейзажа с нашите инвалидни колички и с нашите асистенти. Асистенти, чиято часова ставка струва по-малко от кутия цигари! На кого ли му дреме?! Ние нека си роптаем! Кой ли ще ни чуе?! Баш никой!

Това било решение на Върховния Съд или на не знам там кой си. Тоя Съд ли ще ми свърши задачите за деня?! Тоя Съд ли ще ми напазарува и ще ме отведе на работа?! Тоя Съд ли ще бачка вместо мен, за да ми осигури нормалното право да бъда човек, а не да ме третират като отрепка на колелца!

Не сте познали! Повечето хора с увреждания в тая държава си мълчат, но аз не съм като тях. И имам контакти в поне десет телевизии. Пък и стоя нелошо пред камера. Ей сега ще видите къде зимуват раците, пардон - асистентите! Това е позор! Почвам да звъня телефони. Освен това съм наясно, че медиите така или иначе ме следят. Затова приканвам - ако някоя от тях иска да ме покани да си поговорим по темата - насреща съм.

*От фейсбук