Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

5 дни общо баннат/блокиран във фейсбук за употреба на думата "п******с" като поведенческа хактеристика най-вече сред кофти хетеросексуални хора...

... а в това време става ясно, че живеем в УНСС – едни хора получават оценки без изпит, върху бял лист, а който се оплаче, скачат една сюрия ДС-ченгета да питат "Е, бива ли такова нещо така да се излагаме пред хората...?!" и се появяват контрапротестиращи, които искат наказание за тоя, дето е разобличил свинщината.

"Небето като от коприна, това е нашата родина"... Ама дето вика Крайсимайра, под коприната не е истинско какво е – корупция, гнилост, зараза, страх и отчаяние, УНСС до УНСС-то, мила моя майно льо.

Междувременно не махат некадърната и корумпирана директорка на столично училище, макар че поверените ѝ ученици ще се избият скоро. А не я махат, защото БеСеПето я пази.

Това става на фона на тотално корумпираните (в смисъла на развалени) репортажи за образование на една национална телевизия, в които действието се развива винаги в едно и също училище – столичното 125-то. Чиято директорка Ирена Атанасова е член на БСП и депутат от същата партия, нали.

Ще рече човек, че то просто други училища няма нито в София, нито в България. Същата репортерка правеше само хвалебствени репортажи по времето на правителството на Орешарски при недоразумението Клисарова. Няма да споменавам името на некадърността, защото дори това би било реклама.

И мисля все по-често да си давам такава фейсбук почивка доброволно.

Хич не ми липсва непрестанния порив да коментираме всяка свинщина с възмущение.

Защото свинщините нямат край.

А, и да не забравя - за 4 години мафията стана по-силна икономически, но по-слаба психически, защото наистина ги е страх. Страх ги е, че някой ден някой от тях ще наруши омертата... и като стане ясно какъв е размерът на свинщината, тогава никой няма да може да ги спаси.

P.S. Някой е докладвал предния път снимката на котките, бе, на котките!

Пак я качвам. И ако някой докладва сега, да не си намира никога втория чорап само!

Коментарът е от фейсбук