Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Фейсбук
СНИМКА: Фейсбук

"Продуктово позициониране!!!

Всеки ден членове на щаба на Радев гостуват в Btv да коментират изборите в щатите и случайно да си рекламират продукта!

Btv, приличате на една фалирала вече tv! Това е моята гледна точка! А при вас "всички гледни точки" отдавна липсват!"

Шефката на правителствената пресслужба Севделина Арнаудова обвини бТВ в предизборни манипулации в профила си във фейсбук

"Фалиралата" тв явно е тв, която бе финансираната от банкера Цветан Василев и бе известна с тенденциозността си. 

Под поста на пиарката на ГЕРБ има дълга дискусия. В ней се включват журналисти от бТВ, които защитават медията си.

Валя Гиздарска, главен редактор "Актуални предавания" в BTV Media Group, пише:

"Понеже фактите говорят, ето ги и тях - тази седмица по Btv: Цецка Цачева, Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Лиляна Павлова, Даниел Митов, Владислав Горанов, Божидар Димитров. И други в защита: Божидар Лукарски и М. Кунева. И едно уточнение- всички министри в подкрепа на кандидат-президента на ГЕРБ"

Журналистката от бТВ Мария Цънцарова иронизира:

"Съгласна съм! Обективност е гостите да са само от ГЕРБ!

Следва размяна на остри реплики. Его ги едно към едно:

Севделина Арнаудова:  Защо се засягате? Значи вие имате право да коментирате - Цачева едикаква си..., Борисов едикакъв си..., ГЕРБ също, епитети всякакви. Дръжте се светски - и аз мога да си казвам мнението!

Валя Гиздарска: Божидар Димитров беше в осем - девет минути. (след Цецка Цачева). Точно 9 минути беше и Елена Йончева

Севделина Арнаудова: Божидар Димитров не е в щаба на Цачева! Не съм мерила времето и не това е важното! Внушенията след Цачева ги прави член от щаба на опонента!

Валя Гиздарска: Надявам се, че правим разлика между светски и професионален коментар. Поздрави

Севделина Арнаудова: Правим разлики и затова коментираме светски, не просташки, както правите вие! Поздрави!

Весела Кисьова, също от бТВ обяснява: Севда, обиждаме се ето на това- "Btv, приличате на една фалирала вече tv! " И ето на това: "Правим разлики и затова коментираме светски, не просташки, както правите вие!" В една нормална държава, правителственият ПР не може да се държи така с една медия! Журналистите могат да коментират кандидат-президенти, политици, министри, Обратното обаче не е допустимо - първо, защото да се заяждаш с медия е обречено на провал, второ, защото намирисва на цензура. Нека не си изтърваваме нервите и не обвиняваме медиите за грешките, които допускат политиците. С уважение към теб и работата ти

Арнаудова отговаря: Весе, не се обиждайте! Не съм обидила никой по просташки начин, нито един журналист и съм съдействала винаги и за всичко! Не съм скрила нито една неудобна истина и не съм попречила да си свършите работата! Точно обратното! И това го знаят всички колеги. Репликата ми, че приличате на на една фалирала вече тв е провокирана от редица предавания, които по време на цялата кампания, лансираха само една гледна точка и само един кандидат. Мога да ги изброя всичките. Относно коментарите - не съм ви наричала с обидни епитети - нещо, което вие правите редовно по отношение и на Цачева и на Борисов и почти за всички от ГЕРБ. Нервите са ми добре, а за цензурата и автоцензурата говори с г-н Павел Станчев!