Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Отговорът на въпроса дали adidas Superstar продължават да са на мода, разбира се, е положителен – срещаме ги почти навсякъде и всеки сникърхед иска да има поне един чифт от тях. Кой от олдскуул вариантите на суперстарите са най-актуални и на какво подхождат? Чети нататък и ще разбереш.

Обувките adidas Superstar или с други думи маратонките с добре познатата мида на върха и трите ленти отстрани, от години господстват по улиците на големите градове и не всеки си дава сметка, че са създадени през 1969 г. за баскетболисти. През годините и до днес немската марка е представила много варианти на култовия модел.

Мъжки adidas Superstar 

Искаш да си купиш top of the top от adidas Superstar мъжки за него? Заложи на юбилейния вариант на култовия модел, т.е. на adidas Superstar 2020. Този осъвременен вариант на класиката носи всички страхотни черти на оригинала. Предлага се в няколко разцветки – чисто бяло, чисто черно, както и черно с бели ивици или бяло с черни ивици. Именно последните имат нещо, което им придава блясък – логото Trefoil и брандинг в златисто. Макар на пръв поглед юбилейният вариант да не се различава от класическия модел, трябва да знаеш, че е изработен от по-здрави материали. Обувките adidas Superstar 2020 са толкова универсални, че могат да се носят буквално с всичко. Ще подхождат на сетове с джогъри и тениска или суичър с качулка, както и на панталони чино и памучна риза. Комбинирай ги с любимите си стрийтуеър аксесоари и тръгвай из града.

Дамски adidas Superstar

Ще откриеш adidas Superstar 2020 във вариант и за нея. Обаче ако искаш дамска версия на култовия модел, обърни внимание на модел adidas Superstar Bonega. Обувките имат класическия силует и разцветка на суперстарите, но са на висока, едва ли не монументална подметка. Именно чрез нея маратонките впечатляват едновременно с класически и оригинален дизайн. С какво да носиш adidas Superstar дамски? Най-простият и същевременно най-подходящ отговор е – с каквото си поискаш. Според нас обаче дамските суперстари на платформа ще подхождат на клинове, дънки или къси панталони с къс топ, както и с ефирни дълги рокли – в този случай ще разчупят романтичния характер на визията.

adidas Superstar за деца

Малките искат да се обличат като големите. Знаеш го? Ако отговорът е да, задължително купи на детето си обувки adidas Superstar, създадени специално за малките. Имаме предвид детския вариант на модела adidas Superstar Pure, чиито класически силует е украсен с шарени бродерии, така че да отговаря на вкуса на малките. Марката се е погрижила и за крачетата на малкия човек, които понякога прекарват дълги часове в обувчиците. Adidas Superstar Pure за деца имат антибактериална стелка Ortholite, която помага в поддържането на хигиена. Маратонките ще подхождат на ежедневните визии за училище – задължително в сет с дънки, суичър и раница с логото на любимата градска марка.

Вече знаеш ли кой вариант на adidas Superstar ще стане част от твоята визия? Потърси класическите и модерни маратонки с мида и лого Trefoil в магазините със стрийтуеър облекла, обувки и аксесоари, в Sizeer например.