Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Д-р Любомир Канов КАДЪР: bTV
Д-р Любомир Канов КАДЪР: bTV

Преди две години казах това и сега го повтарям.

Моля сега всички мъдреци, които убеждаваха с въздишка как Лустрацията била закъсняла, да обяснят как в България, член на НАТО и ЕС, с години са били на суперсекретна и важна за националната сигурност позиция, агенти на ГРУ, заклети сталинисти, предатели и комунистически престъпници, служили на СССР десетилетия наред?

Как “натовски офицер” от същото котило стана президент с помощта на същото това ГРУ? Защо Българската държава е била разграден двор за Империята на Злото вече 76 години и се позволява на всички постсъветски кадри и носталгици да заемат важни държавни служби, да получават несъразмерни пенсии, да дирижират канали на международни престъпни мрежи останали още от Живков, да владеят икономиката на области като Варненската и други, да си служат с рекет, заплахи, убийства и да плашат с наемни и професионални наказателни бригади “непослушните”?

Причината, любезни сънародници е в това, че цялата измет не беше изметена, не беше лустрирана, не беше заклеймена завинаги и прогонена от Родината ни. Верно, сега може да считате Гешев за свой основен враг и да останете слепи за това Кой е най-важният враг на България последните 76 години. И да мърморите циврейки, че било късно за Лустрация.

Ще го разберете не след дълго и когато “независимият” български съд, подмокрен от страх, с кадри от ДС станали юристи и съдии, с масонски ложи, пробит отвсякъде, произнесе присъдите “невинен поради недостатъчни доказателства” и за тези шестима агенти на ГРУ и на Малинов и на всички, които са дотолкова нагли, че ходят да си получават ордените лично от Путин. Лу-стра-ция, викам аз безгласно.

*От фейсбук