Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Андреа Кадър: YouTube
Андреа Кадър: YouTube

С позитивни чувства. Така отговори певицата Андреа на въпрос с какви чувства е останала към бившия си приятел Кубрат Пулев. 

Аз оставам с позитивни чувства към всички хора, които са били в моя живот, особено толкова години. Знаеш ли кое е грозното? Защо той не говори за мен, защо само аз трябва да говоря за него?, посочи тя.

15 години си бил с някого. Той е бил там през цялото време. Той е бил слушател, зрител, участник, живял е с теб, дишал е твоя въздух, спи на твоя креват, яде с теб. Ти няма ли да свързваш абсолютно всичко с него? Чисто логически, нищо любовно, коментира певицата.

Смятам, че е редно аз да гледам вече напред само към моя собствен живот. Мога да поддържам отношения с него, да бъдем приятели, да се подкрепяме, което е страхотно. Поддържаме контакт, но имам и агресивна нападка от страна на неговата приятелка или не знам, както той я нарича "майката на децата" му. Истината е, че искам Кубрат да е щастлив. С децата, които има, ако обича жената, която е до него, да бъде щастлив с нея. Ние имаме страхотни приятелски отношения с него, посочи Андреа.

Няма нова мъж до нея, стана ясно от думите й.

Певицата и боксьорът в тежка категория бяха дълги години заедно. Скоро след раздялата им стана ясно, че Кубрат има нова половинка в живота и към момента вече има две деца от нея.