Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бойко Борисов се срещна с жители на Ахелой: "Като си спомня какво беше преди. Как са карали хората на тоя трафик. А след като построихме пътя, Ахелой стана прекрасно курортно градче", отбеляза Борисов.

"Скромността вече не е на мода", допълни той и изброи в цифри направеното по време на управлението на ГЕРБ.

"Вече просто ставаш и започваш. Двойно увеличих учителските заплати - факт. 1200 училища направихме и ремонтирахме. 1200 детски градини и ясли. В момента кампанията е такава - те лъжат, ние трябва да показваме. Иначе няма оправяне. Тези от ПП все едно идват от друга планета и си мразят народа. Лъжа след лъжа! Нямало диверсификация. А ние направихме румънска връзка, направихме турска връзка, направихме гръцка връзка... Помните - с компресори до Петрич, беше един 1 януари. Направихме транзит към съседите - държавата печели по половин милиард на година. За 75 години напред. Те казват: "няма". Сръбската строим.  Бившият държавен секретар Помпео дойде на лекция и каза: България на Балканите е с най-добре изградена газова инфраструктура. ", каза още Борисов. 

"Те лъжат, ние ще показваме. Балкански поток има пет връзки. Ще ходя на всяка една от петте връзки и ще им показвам. Ние половин милиард вложихме само в компресори и станции, за да може да се случва това, което се случва. И добре, че ги направихме", продължи той.

"Световният шампион, планетарният шампион по фалиране на банки се казва Румен Гечев. 24 банки е фалирал", коментира Борисов икономиста и депутат от БСП, според когото бюджетът на България е разумен. 

"Първо трябва да се вземат мерки да се оправят щетите от наводненията. господ беше милостив. как сме се разминали без жертви - божа работа. Говорих с кмета Кабаиванов, поне два месеца ще им трябват да се оправят щетите. Техника имаме най-добрата. Първо трябва да се вкара тежката техника. А след това вече може да се вкарат доброволци на смени", каза Борисов за опустошените села в Карловско.

В края на срещата с хората в Ахелой - след автографи и снимки, Борисов пак беше върнат на темата за управлението на "Продължаваме промяната". "На всичкото отгоре са ми откраднали и името. Първият ми слоган беше "Генерална промяна". Те продължавали промяната. Стига промени, дайте да поработим малко", каза Борисов.