Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бойко Борисов, Кирил Ананиев, Станислав Владимиров Кадри: Фейсбук/Бойко Борисов
Бойко Борисов, Кирил Ананиев, Станислав Владимиров Кадри: Фейсбук/Бойко Борисов

Бившият премиер Бойко Борисов е на посещение в Перник днес, заедно с бившия министър на финансите Кирил Ананиев. Двамата обсъдиха с кмета на Перник Станислав Владимиров миналите и предстоящите ремонти в града, както и дали е решен проблемът с водната криза. 

                                                                                                                                              "Не позволихме на никоя политическа сила да бъде по-добра от нас, дали е Има такъв народ или Продължаваме подмяната, бием ги и то сериозно. През трите правителства винаги сме спазвали фискалната политика. Обвиняват ни за нашите разходи, но благодарение на тях ние изграждаме и надграждаме България", това заяви Кирил Ананиев.       

Кирил Ананиев
Кирил Ананиев

"Ние не правим коалиции, просто работим за хората. Не може да лъжеш народа, грешката на управляващите сега е, че се опитват да излъжат хората. Излъгаха ги. Борбата с корупцията доведе до незаконни действия. КЕВР по времето на нашето управление се управляваше от неутрален човек. Ние настоявахме такъв човек да остане на този пост. Управляващите сега са точно като болшевиките. Мислят, че те винаги са прави и всеки, който е срещу тях се превръща във враг. Не искат да имат правителство, те искат само постове и кресла", коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

Бойко Борисов
Бойко Борисов