Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Лидерът на ГЕРБ инспектира игрище, спортна зала и басейн в Пазарджик

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в красивата зона на здравето в Пазарджик. Заедно с кмета Тодор Попов проверяват състоянието на спортни обекти, които са построени и по време на неговото управление.

Той видя и снимков материал колко са големи разликите от преди и сега на игрището, спортната зала и плувен басейн в града. Тук се провеждат всички традиционни спортове. В момента те са облагородени, благодарение на средствата, отпуснати от времето на Бойко Борисов като премиер. И кметът, и гражданите на Пазарджик се гордеят със спортната зона на здравето. 

"Ние ако покажем всичко, което сме правили през тези години, ние не може да почнем събранието. Ще се изпечем на жегата", засмя се лидерът на ГЕРБ.

"Всичко спря. Нищо не се прави вече", обясни кметът на града Тодор Попов. Това е уникална зона, няма такава в България - с два плувни комплекса, със зона за спорт, тоест с два басейна, зона за плаж и парк от 260 дка. Тук има възможности за безплатно спортуване за деца, считам, че това е правилната политика, каза Тодор Попов.

Бойко Борисов си спомни откриването на другия парк в центъра при фонтаните. "Спомняш ли си, че тогава се шегуваха, че това е ваната на кмета", каза той на Попов...."Ваната на кмета, банята на кмета - абе градските легенди трябва да се подържат. Иначе става скучно", пошегува се Тодор Попов.