Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Даниел Петканов Кадър: Инстаграм
Даниел Петканов Кадър: Инстаграм

Плащал минимална издръжка за детето, тъй като Алекс била достатъчно самостоятелна и нямала нужда дори и от тези пари, но са си по закон

Даниел Петканов проговори за пръв път след развода си със своята съпруга Александра. Той потвърди думите й, че е бил инициаторът на тази стъпка и отхвърли спекулациите за наличието на трети човек като причина за раздялата им.

Изпитвам огромна любов към Александра наистина. Не съм се развел, защото съм спрял да я обичам. Обичах и обичам Александра и като майка на Габриел, и като жена, но просто не можех да продължа да живея с нея при тези обстоятелства. Човек трябва да направи компромис и в случая съм склонен да жертвам любовта помежду ни в името на това да се съхраня като човек, мъж и да мога да бъда добър пример за нашия син, защото той е момче. Това сподели в искрено видео Даниел Петканов по повод развода си със своята съпруга Александра.

"Няма да събираме, не бързайте да съдите. Просто съм искрен и прям, защото досега не коментирах публично случилото се. Споделеното не е покаяние за развода, аз заставам зад решението си и знам, че всичко това ще е за добро", написа той относно видеото си.

В един момент започнах да се чувствам притиснат, потиснат и напрегнат заради това, че моят партньор иска да бъда като него - толкова амбициозен, работлив, социален. Това не са лоши неща, но в крайна сметка, ако някои неща не ти идват отвътре, не се получава, коментира още Петканов.

Никога не съм свързвал щастието на човек с материалните ценности. Алекс е страхотен човек и не е златотърсачка или меркантилна. Няма да се хване с някого само заради парите, каза той.

Даниел обясни, че главното разминаване между двамата е било различните обороти, на които живеят. Бившата му вече жена работила ужасно много, което за него също е достойно за адмирации, но той е по-спокойна натура и гледа на нещата от малко по-различен ъгъл.

Не лежа по цял ден на дивана, просто са различни методите ни за постигане на целите, посочи той.

Давам си сметка, че моето желание за развод ще се отрази на Габриел, а той е най-важното нещо в нашата връзка. Аз съм бащите, които активно участват в растежа и развитието на детето. По никакъв начин, каквото и да се случва в моя или в нейния личен живот, не искам това да рефлектира върху него. До момента Габриел никак не е показал, че нашата раздяла с Алекс му е повлияла негативно, сподели още Петканов.

Той отбеляза, че двамата с бившата му вече жена са поделили грижите си за малкия им син, като това е упоменато в споразумение, което са подписали при развода.

Алекс е човекът, който е с родителските права. Аз съм човекът, който плаща издръжка. В случая тя е минималната, тъй като Алекс е абсолютно самостоятелна и няма нужда дори и от тези средства, но така или иначе това си е по закон, уточни Петканов.

Той посочи още, че е сигурен, че е взел правилното решение, тъй като иска да е пример за Габриел. 

С Алекс имаме договор за общите ни социални мрежи - ютюб канала, в който е качено видеото, имаме общ TikTok, както и инстаграм профила на Габриел. В него са договорени нашите права и задължения спрямо тези платформи, заяви Петканов.

Той сподели, че с всеки изминал ден се чувства все по-добре и по-енергичен след развода. Стремял се да се храни здравословно, както и да тренира редовно.

"Виждам бъдещето си, свързано с крипто. Чувствам се свободен, щастлив, зареден, мотивиран", завърши разказът си за Даниел.