Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бойко Борисов в исперихското село Йонково
Бойко Борисов в исперихското село Йонково

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи коментар на вчерашното замеряне със снежни топки на премиера Кирил Петков навръх националния празник 3 март на Шипка. Бившият премиер говори за това на среща в исперихското село Йонково, което има кмет от ГЕРБ, като се включи на живо по фейсбук страницата си.

Да мериш държавниците със снежни топки - то това не ми харесва и ми беше криво, каза Борисов. Направиха го същите, които правиха това и срещу нас преди година и половина, добави лидерът на ГЕРБ. По думите му, Румен Радев е създал голяма омраза, напрежение.

Радев раздели за една година хората, криво ми е, че премиер е замерян и то на национален празник, независимо от коя политическа сила е, посочи той.

От 13 населени места спечелихме 6 кмета, коментира той резултатите от частични избори. ГЕРБ е партия, която пази етническата толерантност и помага на всички. Ние не знаем колко кметове имаме по тези населени места, но навсякъде проповядвам толерантност. Майка ми казваше, Бог да я прости: Хвърляй, кмете, назад добро, напред ще го намериш.

Една година ни правеха разни неща и сега им се случват същите, каза Борисов по отношение на новите управляващи.

Ние тази партия сме я градили много години, за да имаме най-добрите експерти, а те още миналата година изпуснаха цените на всичко, отсече Борисов на въпрос на местните жители.

Обещах, че и в Драгомъж, и в Йонково ще дойда да ви подкрепя, каза им Борисов.

Искам от нашите кметове да сплотяват, а не да разединяват. И ние в София партиите не се обичаме много, каза още Бойко Борисов.