Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бойко Борисов се среща с актива на ГЕРБ в Разград. 

"Вие, г-н Борисов, сте прекалено човечен. А вече трябва да внимаваме на кого да подаваме ръка, защото те може да я захапят. Толкова ли тези новите не можаха да намерят
някой друговерец, някой турчин да сложат в правителството. Ние сме обречени да живеем заедно", каза Гюнай Хюсмен, депутат от ГЕРБ Разград, бивш областен управител.

"Днес Кирил Петков, министър-председедател, надявам се за кратко, се среща със спорни лидери, за които международни медии казват, че е без прецедент за цялата държава - няма приет държавен бюджет. Да, промяна има, но тя не е положителна, не е за добро. Докато правителството на ГЕРБ беше подкрепяно от Европа, сега този кабинет има подкрепата само на африкански лидери. Единственото са медийните балони, които се пукат
ден след ден, на Бойко Рашков. Оказа се, че подслушвания не е имало. Кирил Петков излъга, че лана за възстановяване и развитие е изпратен в Брюксел. ЕК го опроверга", уточни пред актива на ГЕРБ Атанасова.

Борисов заяви, че не е правилно да се използват 12-годишни автомобили за служебна цел и допълни, че новите управляващи "не слизат от тях". Доколкото слуховете за  подслушванията, той се изказа, негативно - всички били лъжа. 

Той призовава симпатизантите си в Разград да не се подвеждат по популизма. За справянето с  COVID и финансовата криза предложението му е било ДДС–то на всички продукти на пазара да се намали с 9%. Той цитира президента Радев по въпроса, като заяви, че много отдавна преди него се е взело решението за намаляването на ДДС-то. 

Във връзка с Шенген, Борисов твърди, че изказванията на Петков, че България е "лъгала Шенген" са пълни безсмислици и осмиват статута на държавата, който е постигнат по време на неговото управление.