Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Димитър Неделчев - приятел на убитото преди година момиче
Кадър: Нова
Димитър Неделчев - приятел на убитото преди година момиче Кадър: Нова

Два човешки живота на момиче на 18 и млад мъж на 27 години бяха отнети в столицата в събота. Задържан е предполагаемият убиец – 34-годишен мъж. И двете жертви са от софийското село Лозен. А жителите му излязоха на протест.

Заподозреният за двойното убийство в село Лозен е убил друго момиче преди година, предава Н Информацията ни беше потвърдена и от жители на Лозен. Става дума за момиче, с което заподозреният е имал интимни отношения, и което по време на полов акт удушил с колана си. Сам се обадил на полицията и направил самопризнания. Съдът обаче го пуснал с най-леката мярка за неотклонение.

„Интересно е, че по този случай няма развитие. Задавам си въпроса защо в такива случаи тези лица биват пуснати на свобода? Според мен те не действат сами и въпросът ми към прокуратурата е дали някой някой на ниско ниво, ниво Районно – не покровителства тези хора?”. Това попита в ефира на „Събуди се” Димитър Неделчев - приятел на убитото преди година момиче.

По думите му селото се страхува от 34-годишния заподозрян за убийството. „Пак се обръщам към МВР и Прокуратурата – този мъж не действа сам. Защо не направят справка, защо не изкарат лицата, с които той е свързан. Мисля че с него на територията на Лозен могат да се обвържат няколко лица с него”, заяви Неделчев.

Той потвърди, че в селото се носят слухове, че заподозреният се занимава с наркотици.