Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Диана Димитрова
Диана Димитрова

Актрисата Диана Димитрова сподели под формата на снимка в своя фейсбук профил коментар от потребител, който представя себе си като Михаил Чехларов и реквизитор от сериала "Откраднат живот".

По думите му той не е съгласен с колегите си, които се подписаха в отворено до медиите писмо, че побой не е имало. 

"Няма да кажа какво се е случило, но историята ми е разказвана много пъти през 2018 г., при това от хора, които са сложили имената си под писмото. Любопитно ми е как са получили внезапна амнезия. Дотук сме трима, които имахме доблестта да не забравим удобно. Надявам се и други да размислят", гласи коментарът на реквизитора. 

Диана Димитрова сподели неговите думи и над поста написа: 

"Истината винаги избива със страшна сила." 

В началото на месеца стана ясно, че Диана Димитрова ще съди Юлиан Вергов за клевета. Реакцията на актрисата дойде след официалната позиция на актьора във връзка с обвиненията спрямо него за физическо насилие.

В първия си коментар по казуса Вергов заяви, че никога не е удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от негова страна.

"Единственият конфликт, който съм имал с нея, е бил чисто словесен. Tова се случи пред част от екипа на сериала. Поводът беше, забелязани от мен (в телефона на дъщеря ми) текстови и гласови съобщения от Диана Димитрова, чието съдържание не пожелавам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесет годишното си дете. Повярвайте ми не искате да знаете какво видях там. И въпреки това държа да заявя съвсем ясно, че аз никога не съм удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от моя страна", категоричен е актьорът.

В края на миналата година Диана Димитрова разказа в ефира на бТВ какво се е случило, като не посочи конкретно име, но с различи подсказки даде да се разбере към кого са отправени обвиненията ѝ.

"Исках да провокирам други жени да говорят. Не исках да стигам до там, докъдето възнамерявам да стигна, но лицето продължава да ме заплашва и разстрои майка ми", разказа актрисата.

В понеделник 31 души от екипа на сериала "Откраднат живот" съобщиха, че не са присъствали в деня на побоя над Диана Димитрова на снимачната площадка на сериала, нито са видели следи от наранявания по нея. Те също обясниха, че актрисата не е отсъствала и час от работата по филма.

“Фалшива информация, целяща да ме дискредитира”, реагира часове след декларацията на колегите си Димитрова във фейсбук.

"30 души с имената си в официално изявление, а 20 от тях не са били на терен същия ден", заяви още тя.