Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Венци Мицов
Венци Мицов

С времената различните трол групи и различните активисти във фейса менят своята активност.

Преди 10 години най - неприятни и агресивни безспорно бяха феновете на ДСБ. Там беше страшно - сеч до кръста и разстрел за всеки случай.

После на небосклона започнаха да се появяват нови звезди - активистите на ПП Зелено течение (Пирин не е сиренка) бяха от най - налудничавите подобни, но скоро на небосклона се появиха да шеснайските и обраха аплодисментите в истерията си.

Още тогава разбрах, че те ще се обединят - бяха сходни по налудничавост и по параноя и самовлюбеност.

Големите партии проспаха появата на интернет троленето, но към днешна дата ГЕРБ са на път да наваксат с движението “ГЕРБ лели”. Обикновено това са дами на видима възраст 65 - 75 и нещата са страшни - кълнат като възрастни ромки след семейно сбиване и нареждат родата ви до 9 коляно.

БСП са свенливи палавници в това отношение. А и те, с тяхната малоумна мания да качват руски знамена и снимки на дядя Вова по стените си са повече от ясни.

Феноменът днес е сред активистите на така нареченото “Изправи се мутри вън”.

Хора, аз такава истерия не съм виждал. Честно. Това е ада на земята. А до вчера си мислех, че адът - това са щандовете за зеленчуци в Кауфланд в събота сутрин...

Като цяло ситуацията във фейсбук е адова. Но тя е такава и в обществото ни.

Лошото е, че политиката се прави не на ниво експертиза, а на ниво “тролове”.

Щото, когато някаква анонимна леля в менопауза кълне в мрежите - това може да мине за нещо нормално.

Но когато министри и депутати дават видимост на топлите и студените вълни на климактериума чрез речите и постъпките си - това вече не е ОК.

А, и честита ви предизборна кампания. Повръща ми се от нея...

От фейсбук