Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Витория ди Савоя
Витория ди Савоя

Принцеса Витория, внучка на италианския братовчед на Симеон Сакскобургготски и обявена за престолонаследница на Савойския трон, обикаля света, снима се в маркови дрехи, забавлява се с приятели и отпуска на частен остров.

След новината за обявяването й за престолонаследница Витория е облагодетелствана от нарастващата си популярност в социалните мрежи. 47,4 хиляди абонати следят живота й в инстаграм и обсъждат не кралския й произход, а нейната красота и стил. Последователите й харесват любовта на момичето към живота и модните й експерименти. Тя се снима в тениска на Miss Dior, дъждобран и шал Burberry, обича чанти на Louis Vuitton, често прави снимки на природата, забавлява се с приятели и пътува по света, пише lenta.ru.

"В Амстердам", "В Лас Вегас", "В Големия дворец в Париж" - тя посочва геолокацията на снимките. "Искам да живея на това място завинаги" - казва принцесата за остров Кавало, разположен между Корсика и Сардиния, и позира по бикини върху камъните, нагрявани от слънцето. Кавало е остров с площ от малко над квадратен километър, където можете да се придвижвате само с велосипеди и електрически автомобили.

Принцесата-инфлуенсър е запалена по изкуството и модата, учи в частното училище Ecole Diagonale в Париж и мечтае да създаде своя собствена модна марка. Тя често посещава швейцарския град Гщаад, за да види баба си и дядо си, а също и Монте Карло, където живее баща й. Понякога момичето прекарва известно време в семейна резиденция в Умбрия.

Фактът, че Витория говори по-добре френски, отколкото италиански, не пречи на никого. Една от първите политически стъпки на престолонаследницата беше призив към френския президент Еманюел Макрон за защита на правата на учениците от местните частни училища. Публикуваното в инстаграм видео има над 300 000 гледания.