Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Архив
СНИМКА: Архив

Шофьор без книжка, употребил алкохол, е задържан след преследване – съобщават от Областната дирекция на МВР-Добрич.

На 24 май, около 22,30 ч. в град Каварна водач на лек автомобил „Фолксваген“ не спира на подадена стоп палка от полицейските служители и продължава движението си посока главен път I-9. Автомобилът е последван от полицията, а водачът губи контрол над превозното средство и се спира в земеделска нива. Установен е водачът на леката кола - 53-годишен мъж, който е неправоспособен. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,31 промила. Мъжът е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Пак на 24 май, около 20 ч. е получено съобщение за самокатастрофирал мотоциклет, упрaвляван от 37-годишен мъж в град Тервел. Вследствие на инцидента, водачът е с повърхностни рани по главата. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 0,84 промила.

Около 03 ч. в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фиат“, управляван от 57-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,37 промила. Задържан е за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.