Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Много хора вярват в хороскопи, даже правителства се съставят според движението на планетите.
Много хора вярват в хороскопи, даже правителства се съставят според движението на планетите.

ОВЕН

НАПРЕЖЕНИЕ

Работа: В началото на седмицата ви предстоят трудни дни. Избягвайте многото и напрегната работа, както и физическо претоварване. Ще навредите на здравето си. Не са изключени недоразумения с партньорите и колегите, ако в трите дни сте дежурни на работното си място. От понеделник проведете разговори и подпишете документи, ако не е възможно да ги отложите, но в никой случай свързани с финанси.?Резултатите от работата ви няма да оправдаят положените усилия.? Ще почувствате неудовлетворение. Не се поддавайте на провокации. Овладейте емоцията си. Не вярвайте на празни обещания.

Здраве: Здравето ви изисква да сте отговорни към себе си и да се предпазвате от простуди. Застрашени сте от високо кръвно налягане и главоболие.

Любов: От вас зависи да съхраните хармонията в отношенията с любимите си хора. Ако сте на ресторант, не си позволявайте флирт с някого от съседната маса.

ТЕЛЕЦ

УСПЕШНИ РАЗГОВОРИ

Работа: Деловите разговори и срещи са успешни през първите дни на седмицата. Работата ви прави впечатление на ръководството и на колегите. Завършете започнатото. Дните са добри за самоанализ и осъзнаване на допуснатите грешки, за да продължите по пътя си без повече препятствия. Не сте непогрешими. Не губете реалната представа за възможностите си. От понеделник вашите срещи са свързани с деловите ви отношения, бъдете предпазливи. Не позволявайте на характерната ви мнителност да усложни отношенията с колегите ви и с вашите началници. Не правете язвителни забележки.

Здраве: Ще се почувствате отпаднали, ако сте прекалили с алкохола и обилната храна. Не се преуморявайте и не оставайте дълго пред компютъра си.

Любов: Несемейните може да срещнат своята брачна половинка. Мъжете да отстояват позициите в личен план. Не си внушавайте, че интимните ви половинки са ви изневерили, и не им мъстете.

БЛИЗНАЦИ

ЗАВИСТ

Работа: В началото на седмицата очаквайте известие за приходи, които ще са причина за завистта на хората около вас. Не притъпявайте чувството си за самосъхранение, ако имате намерение на инвестирате през следващите дни. Разчитайте на себе си и се вслушвайте в гласа на интуицията си. От понеделник на всяка цена се постарайте да сте внимателни, за да не се окажете впримчени в проблемни отношения, които ви вредят. Бъдете внимателни. Импулсивните действия са във ваша вреда. Предпазвайте се от некоректни партньорства. Всички бизнесмени може с разумни решения да инвестират успешно в нови проекти.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не си създавате напрежение само защото се чувствате наранени от емоциите през седмицата. Обърнете си внимание. Вземете си почивка.

Любов: Семейните са длъжни да са отговорни към дадените обещания. Несемейните ще изживеят романтична среща. Запознанствата няма да са знак за продължителна връзка.

РАК

ЕМОЦИИ

Работа: През първите четири дни на седмицата очаквайте положителни емоции и промени въпреки почивните за мнозина дни. Имате шанс да спечелите околните и да получите подкрепата им. Отстоявайте възгледите си, но не раздавайте съвети, без да ви питат. От понеделник дайте оценка на постигнатото до момента. Възможни са неочакван обрат и финансови загуби. Причината е във вашето нежелание да контролирате емоцията си. Недоволството ви е породено от поведението на вашите колеги. Пазете се от начинания и работа с други хора. Внимавайте при провеждане на делови разговори.

Здраве: Възможни са здравословни проблеми, свързани с храносмилателната система. Внимавайте с какво се храните. Ако сте настинали, незабавно вземете мерки. Паниката ви вреди.

Любов: Веднага се коригирайте, усетите ли, че наранявате интимните си партньори, или ако видите, че се дистанцират от вас. Изяснете причините за отдалечаването им.

ЛЪВ

НОВО НАЧАЛО

Работа: През първите четири дни сте изкушени да поставите ново начало само защото искате да спечелите бързо пари, но ви съветвам да не избързвате и да го отложите. Не се изкушавайте от предложения за промяна на работното си място. Заради вашата прибързаност ще съсипете сами постигнатото и ще се лишите от нови хубави възможности за изява. Не разчитайте на късмета си. Не рискувайте. От понеделник помислете за промяна на дейността, за покупки, но без да се впускате в големи и необмислени разходи. Предложат ли ви командировка, приемете, ако ще ви платят пътните и нощувките. Начинанията са успешни.

Здраве: Здравето ви е нестабилно и са възможни сериозни проблеми. Пазете се от травми, породени от невнимание или в спортната зала заради прекомерно натоварване.

Любов: В отношенията с любимите хора бъдете въздържани в изразяване на емоциите. Не пропускайте да споделите чувствата си. Ще си спестите грандиозен скандал.

ДЕВА

АГРЕСИЯ

Работа: През първите дни на седмицата, без да се бавите, завършете задачите, които сте започнали. Ще имате добра печалба, ако работите в сферата на търговията. Проведете деловите и личните си разговори без агресия и нападателно поведение. Няма как да наложите насила идеите си. От понеделник не прекалявайте с натоварването. Не са изключени разправии. Малко познати хора ще ви окажат подкрепа и ще помогнат да разрешите лични проблеми. На работното място се справяте добре. Не прекалявайте с критиката. При заетите в сферата на банковото дело е задължителна лична отговорност.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради некачествена храна, която може сериозно да навреди на стомаха и на храносмилателната ви система.

Любов: Възможна е среща със стара любов, която отдавна не сте виждали, но и не сте очаквали обаждане. Ако сте семейни, ще се разгорят непреодолими проблеми с брачната половинка.

ВЕЗНИ

ПРОБЛЕМИ

Работа: Началото на седмицата е изнервящо, защото ви грозят проблеми с вашето жилище, които се налага да разрешите без повече бавене. Не е изключена появата на неочаквани гости. Постарайте се да избягвате спорове, конфликти и не обръщайте внимание на критичните забележки по ваш адрес. От понеделник смело приемайте предизвикателствата на съдбата. Помнете, че както очаквате да стане чудо, задачите ви да бъдат завършени с вълшебство, а вие да жънете резултатите, рискувате да се провалите. Изкушението да спорите с началниците си е изцяло във ваша вреда. Липсва ви самочувствие.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Отидете на масаж или сауна и се отпуснете от напрежението в спортната зала без прекомерно натоварване. Създайте си положителни емоции.

Любов: Не допускайте проблеми в семейството си. Очертава се възможността за краткотрайно увлечение, ако търсите точно това, а не сериозна връзка.

СКОРПИОН

ЗАПОЗНАНСТВА

Работа: Първите дни на седмицата позволяват да се запознаете с хора, които са ваши бъдещи делови партньори. Ще срещнете интелектуалци, които ще променят живота ви.? Преценявайте добре новите си познати, за да не се разочаровате. Ако сте се хвалили и сте приказвали повече от позволеното, рискувате да се провалите. От понеделник не предприемайте начинания независимо от финансовите постъпления, които ще ви изненадат приятно. Завършете започнатото и докажете, че и сами се справяте отлично. Пътуване ще ви се отрази добре. Не харчете излишно.

Здраве: Погрижете се за здравето си и преодолейте собствените си страхове. Може да се почувствате уморени и отпаднали, с главоболие и обостряне на хронични заболявания.

Любов: Не ви съветвам да разрешавате лични проблеми. Самотните жени да са внимателни в избора на интимни партньори, особено ако вече имат един развод зад гърба си.

СТРЕЛЕЦ

ОЦЕНКА

Работа: През първите дни на седмицата не се колебайте и завършете започнатите служебни задачи въпреки празниците – така няма да усетите трудностите заради забавяне по ваша вина. Направете оценка на работата си. Общуването с колегите ви е хармонично. Емоции и неблагоприятно стечение на обстоятелствата бележат дните от понеделник. Не предприемайте нищо ново и не планирайте инвестиции. Ще разрешите проблемите в личните си отношения, професионалният успех ви съпътства. Намерете най-краткия път за оправяне на отношенията. Стабилизирайте постигнатото.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но може да си измислите болежки, за да избегнете секса. Бъдете предпазливи, ако се налага да слизате по стълби, заради възможни травми.

Любов: Не прекалявайте с подаръците и скъпите заведения, ако имате нова връзка, защото може да се окажете влюбени и използвани.

КОЗИРОГ

ПРИХОДИ

Работа: В началото на седмицата предпразнично и празнично печелите добре, ако сте търговци и имате магазин, в който продавате качествена стока. Не разочаровайте своите постоянни клиенти с нови стоки и продукти с неясно съдържание. Засилете чувството си за отговорност към служебните задължения и планираните задачи, ако за вас и първият ден от седмицата е работен. Умението ви да прогнозирате е гаранция за успехите ви.

Дългоочаквана среща ви помага за постигането на поставената цел. Не пренебрегвайте възможностите за контакти с чужбина. Идеите ви ще бъдат оценени, а започнатото ще ви донесе очакваните резултати.

Здраве: Здравето ви е стабилно и ви зарежда с енергия. Чувствате се добре в кожата си, силни и уверени. Не търсете причини за оплаквания.

Любов: Новите ви познати ще се опитат да флиртуват с вас, за да спечелят сърцето ви. Силното сексуално привличане не е причина да изневерявате, ако сте семейни.

ВОДОЛЕЙ

КОНЦЕНТРАЦИЯ

Работа: От първия ден на седмицата ви очаква среща, която ще запомните задълго с приятно чувство. Не избързвайте в действията си. Концентрацията и търпението на работното място са гаранция за признание от страна на колегите ви. Блестите с чар и общителност и привличате нови партньори. Не се самозабравяйте, защото някои от тях се домогват до вас, за да ви използват. Без особени усилия ще осъществите изгодни проекти и ще се доближите към върха на успеха от понеделник до края на периода. Подвластни сте на емоцията. Прибързаните действия са във ваша вреда. Очаквайте финансови постъпления.

Здраве: Здравето ви е отлично, въпреки че сте изнервени и напрегнати. Преди лягане се разходете на чист въздух. Не си внушавайте болести.

Любов: Няма да сте в състояние да прецените какви хора стоят срещу вас и в заблудата си, че сте влюбени, ще ги допуснете близо до себе си. Разочарованията няма да закъснеят.

РИБИ

ЗАДЪЛБОЧЕНОСТ

Работа: През първите дни на седмицата изпитвате желание да се задълбочите в мислите и да изясните чувствата си, но ви е трудно да го сторите, защото сте неуверени и разочаровани от своите колеги. Усамотяването ще ви помогне да постигнете целта си. От понеделник са благоприятни творческите срещи и обмяната на опит. Вместо да се затваряте в себе си, постигнете успех в професионален план. Бъдете търпеливи и скромни в желанията си. Задълбочете се в работата си. Имате шанс да подобрите финансовото си състояние. На работното място ще се справите с проблемите, без да създавате напрежение. Не се доверявайте на случайни хора по отношение на парите.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради преумората и напрежението. Не бива да пътувате и да се напрягате инатливо с физическа работа.

Любов: Време е несемейните да помислят за създаване на семейство, да не отказват покани за развлечения и да се огледат за подходящия партньор.