Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ОВЕН

СПОКОЙСТВИЕ

Работа: От първите дни на седмицата сте в центъра на започнали промени. Загърбете трудностите, бъдете спокойни и уверени, за да се радвате на добри резултати. Разсеяни сте, но причината е, че мислите ви са насочени в много посоки. Внимавайте какви обещания давате, за да не си създадете неприятели на работното място. Не разчитайте на късмета си, а проявете далновидност и активност. От понеделник поставете началото на новите си занимания само ако са планирани, но не разчитайте на помощ. Импулсивните действия ще ви провалят при осъществяване на професионалните ви планове. Не ги допускайте.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не се впечатлявате от трудностите. В отлична форма сте, ако не преяждате и не прекалявате с концентратите.

Любов: Гостувайте на приятели. Ако не сте развалили настроението на интимната си половинка, можете да разчитате на интимни мигове и сексуални изживявания.

ТЕЛЕЦ

ПРОМЯНА

Работа: През първите четири дни на седмицата пътуване, свързано с промяна, ще ви създаде проблеми заради неподходящи партньори, които сте привлекли. В желанието си да се справите с тази задача ще изхабите ценно време. Бъдете последователни, ако искате да успеете, и се заемете със задачите си. Отнасяйте се внимателно към клюките и приемайте критиката с достойнство. От понеделник анализирайте грешките си и се постарайте да ги отстраните, ако са свързани със служебните ви отношения. Подгответе за подпис договорите и поднесете новите си идеи на вашите колеги. Бъдете сериозни и задълбочени.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради напрежението, на което сте подложени. Не се вглеждайте в себе си, търсейки причина за оплаквания.

Любов: Не се поддавайте на увещания от страна на семейството си да пътувате, ако не се чувствате във форма. По-добре си останете у дома.

БЛИЗНАЦИ

СТАБИЛИЗАЦИЯ

Работа: Началото на седмицата ви налага да прецените дали хората от вашето обкръжение заслужават доверието ви. Стабилизирайте постигнатото в делови план. Начинанията са нежелателни. Работете внимателно с документи. Всички формуляри, които са свързани с банкови и финансови институции, прегледайте и подпишете, ако сте убедени във верността им. От понеделник не сте склонни да се съобразявате с обстоятелствата. Действията ви са импулсивни и сте склонни към залитане в крайности. Ще усетите странно противопоставяне у хората от обкръжението си, особено от вашите колеги.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради създаденото напрежение. Уморени сте и имате нужда от почивка, за която близките ви ще ви подкрепят. Наспете се и не мислете за работа.

Любов: Прекалено сте доверчиви към новите си познати, които искат да спечелят сърцето, но и парите ви. Прибързани и подвластни на емоцията, интимните мигове ще ви разочароват.

РАК

ПРЕДПАЗЛИВОСТ

Работа: От четвъртък и през почивните дни предприемете пътуване, ако сте сигурни, че на работното ви място всичко ще е под контрол. Бъдете предпазливи към познанствата. Не вярвайте на обещания за бърза и лесна печалба. Няма да ви липсват разочарования по отношение на вашите делови партньори. Проблеми с тях, породени от некоректни ваши приятели, интриги и неприятна новина ще ви развалят настроението. От понеделник не изяснявайте отношенията си с никого. Бликащата емоция ви пречи да гледате реално на ставащото, затова се овладейте и ще успявате. Странични фактори са пречка за спокойната работа.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си и на това на вашите близки. Вашето е стабилно, ако не си внушавате неразрешими проблеми, които товарят психиката ви.

Любов: Не са изключени нервни изблици заради невъздържаното ви поведение, което никак няма да се хареса на близките ви и на любимите ви хора.

ЛЪВ

САМОУВЕРЕНОСТ

Работа: През първите дни на седмицата вашата самоувереност ви носи полза. Пътувайте и осъществете срещите, които сте уговорили предварително. Възможна е появата на хора, с които се чувствате добре и взаимно ще се допълвате. Не бъдете прекалено доверчиви към деловите предложения, въпреки че може да ви донесат успех на работното място. От понеделник ще приключите с финансов проблем, но не бързайте да търсите начин да вложите парите си. Обсъдете предстоящо подписване на финансови документи. Нека ги оформи специалист, за да сте сигурни, че не ви мамят. Едва след това пристъпете към планиране на поредното ново начало.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Напрежението си създавате сами и никой не ви е виновен, че се ядосвате без причина. Вечер се разходете преди лягане. Ще си осигурите спокоен сън.

Любов: Стабилизирайте и хармонизирайте отношенията с близките си. Несемейните да не отказват романтична среща. Любим човек ще сподели проблемите си с вас.

ДЕВА

КРАЙНИ ИЗКАЗВАНИЯ

Работа: Ако не поставите емоциите си под контрол, сте способни на крайни изказвания с необратими последици от първия ден на седмицата. Очаквайте приходи, за които ще научите днес, но не бързайте да обмисляте къде да ги вложите. От понеделник предпазливостта е задължителна. Не приемайте всичко, което ви поднасят, с доверие, защото някой може да ви заблуди с информация, която няма как да проверите. Въоръжете се с търпение и такт, въпреки че за вас е мъчение да премълчавате. Ще си спестите излишни неприятности, които ще ви развалят задълго настроението. Подчинете се на съдбата.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Избягвайте газираните напитки. Може да почувствате болка в сърдечната област. Не се хранете с тлъсто месо и избягвайте алкохола.

Любов: Преодолейте притесненията си, свързани с любимите ви хора, защото те с нищо не са ви наранили. Не надавайте ухо на клеветите. Стабилността и хармонията ще се възвърнат.

ВЕЗНИ

АГРЕСИЯ И МЪСТ

Работа: Съгласно вашите навици в началото на седмицата проявявате агресия и мъстите без повод - нещо типично за вас. Общуването и запознанствата са причина за измами, последвани от разочарования от ваша страна, но след като сте претърпели загуби. Емоцията ви завладява докрай. Срива се самочувствието ви. От понеделник действията ви на работното място са правилни по ваше мнение, но грешите и вървите към финансови загуби. По възможност избегнете общуването с деловите си партньори, както и поставянето на ново начало. Не реагирайте прибързано на нечия критика. Анализирайте своето поведение и това на околните.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Песимистичното настроение ще прерасне в депресия. Заредете се с оптимизъм, за да не се разболеете, защото трудно ще се възстановите.

Любов: Възможно е ваши близки да ви помолят за помощ. Зарадвайте любимите си с красив букет или подарък, който ще им достави удоволствие, особено ако имат личен празник.

СКОРПИОН

ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ

Работа: От първия ден седмицата ви обещава добри делови резултати, въпреки че ще се намери кой да ви изнерви. Срещате се с хора, към чието присъствие се налага да се приспособите, колкото и да ви е неприятно. Изявете организаторския си талант на работното място. Натрупали сте пари, които имате намерение да инвестирате в собствен бизнес. От понеделник обмислете добре действията си, за да не ги загубите заради непредпазливостта си. Не са изключени изгодни предложения за съвместен бизнес. Имайте търпение и обмислете в следващите дни инвестициите, които ви предлагат днес.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради притесненията, за които причината сте вие самите, и вместо да се депресирате, помислете как да се справите с проблемите.

Любов: Силните ви чувства са причината да сте ревниви и досадни, а любимите ви не издържат на съмненията и разпитите ви. Романтичната вечеря може да изглади неблагополучията.

СТРЕЛЕЦ

РАЗГОВОРИ

Работа: Проведете разговорите с вашите колеги в началото на седмицата или през почивните дни и изяснете причината за недоволството им. Нормализирайте отношенията, ако искате да свършите работата си. Не спорете. От вашето коректно отношение зависи професионалният ви успех, но и доброто отношение на вашите началници и влиятелни познати. От понеделник прозорливостта ви е задължителна, защото погрешната преценка на ваш колега може да е причина за проблеми. От значение е да приемете трудностите като предизвикателство. Свързани са с нови изисквания, които не сте могли да обсъдите.

Здраве: Здравето ви зависи от вас самите, защото е нестабилно заради собствената ви неувереност и безпричинно песимистичното ви настроение.

Любов: Вашите близки искат да направите невъзможното, за да отидете на почивка в скъп курорт това лято, и днес ще ви изнервят с предложенията си. По-добре постигнете компромис.

КОЗИРОГ

ЗАДЪЛБОЧЕНОСТ

Работа: От четвъртък бъдете внимателни и се задълбочете в служебните си задължения. Усложненията са свързани с вашите планове, които не сте обмислили добре. Не бъдете досадно дейни. Не проявявайте активност в търговските дела. Проявата на наивност от ваша страна ви вреди. От вас зависи да отстоявате позициите си. От понеделник очаквайте новина за финансови постъпления, ако се занимавате с търговия. Ако ви се разминат, не обвинявайте никого, защото причината е във вашето нежелание да постигнете целта си по коректен начин. Изпитанията са преодолими, когато има на кого да разчитате. Проведете разговорите, които планирате отдавна.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради невъзможност да разберете какво става около вас, въпреки че привидно добрата ви форма дразни вашите неприятели.

Любов: Имате любими хора и сте готови да създадете семейство. Ако близките ви не са съгласни, не допускайте намесата им и слушайте сърцето си.

ВОДОЛЕЙ

ТРУДНОСТИ

Работа: От четвъртък и в почивните дни имате сили да се справите с поставените задачи, въпреки че неочаквани трудности може да объркат замисленото. Насочете енергията си към преодоляването им, а не към търсене на виновни. Застрашени сте от липсата на разбирателство с вашите колеги. Ще го избегнете, ако не се включвате в спор между тях, който изобщо не ви засяга. От понеделник неочаквани трудности ще ви попречат да предприемете планираните промени. Причината е у вас заради недоглеждане и грешки, но забавянето ще ви помогне да избегнете сериозната криза. Не нарушавайте моралните си принципи.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Ако пътувате, бъдете внимателни зад волана, за да избегнете травми и катастрофи. Не преяждайте и не пийте алкохол.

Любов: Не сте сигурни, че чувствата ви са споделени. Избягвате и откровените разговори. Съдбата ще ви изненада с неприятни мигове и разговори за раздяла с интимната половинка.

РИБИ

ХАРМОНИЯ

Работа: Първите четири дни на седмицата са характерни с факта, че сте в хармония със себе си и със света около вас. Общуването ви зарежда със сили, ако внимавате кого допускате в живота си и не проявявате прекалена доверчивост. Неприятностите ви подминават, ако не разчитате на късмета си. От понеделник неприятели, които отдавна се опитват да ви навредят, ще се самонакажат за своята злонамереност. Причината за поведението им е в помощта, която сте им оказали, но не са оценили. Бъдете търпеливи и с творчески подход към работата си. Авторитетът ви нараства. Срещите ви са успешни.

Здраве: Напрежението вреди на здравето ви. Въпреки че ви е известно и от личен опит, забравяте да си почивате, а и си позволявате да пиете грог посред бял ден уж срещу грипа.

Любов: Ако сте семейни, не хвърляйте погледи на красивата си нова колежка на работното място. Мечтаете си за незабравима романтична среща, която е позволена на необвързаните.