Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

Осъден за блудство и грабеж е изтърпял наказанието си в Белене, съобщи Темида. На 19 март 2021 г. осъденият по две дела Н. Г. е бил освободен от Затвора – Белене, където е изтърпял едно общо наказание от 6 години лишаване от свобода за блудство и грабеж.

През 2015 г. Н. Г. се е признал за виновен в това, че на 25 март 2015 чрез заплашване е отнел мобилен телефон "Samsung" на стойност 180 лв. от Б. Г. и е приел да изтърпи наказание лишаване от свобода за срок от една година с тригодишен изпитателен срок.

Три месеца по-късно мъжът е бил задържан по обвинение в блудствени действия, извършени в периода 12 март 2014г. – 18 юни 2015г. по отношение на три малолетни лица. За тези престъпления Окръжен съд – Русе след проведено съкратено съдебно производство му е наложил наказание лишаване от свобода за срок от шест години, което впоследствие е групирано с наказанието за грабежа и е постановено Н. Г. да изтърпи едно общо наказание, най-тежкото, а именно шест години лишаване от свобода при първоначален строг режим. Бил е приспаднат периодът на предварително задържане, считано от 23 юни 2015 г. до влизането на присъдата в сила на 30 март 2016 г.

Съгласно уведомление от Затвора – Белене, Н. Г. е изтърпял наказанието си с помощта на 92 дни от работа.