Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Окръжната прокуратура във Враца предаде на съд осъдения за убийството на дядо си Александър И. и вуйчо му Ивайло А. за умишленото убийство на 51-годишният Георги Георгиев във врачанското с.Крива бара. Според обвинителния акт, на 27 юли миналата година Ивайло А. заедно с племенника си Александър пили доста в една от местните кръчми и решили да търсят мотофреза, която Георги ползвал, след като заживял с бабата на Александър след убийството на съпруга й.

Двамата влезли в двора и взели селскостопанската машина, но Георги ги видял и тръгнал към тях с вила в ръце. И.А. я издърпал и започнал да го налага с нея, а Александър се включил в побоя с метална тръба. Това продължило докато пострадалият не спрял да се съпротивлява и да се движи.

Бабата, станала свидетел на станалото, не успяла да ги спре и затова тръгнала към кмета на селото да търси помощ, който пък съобщил в полицията. Извършителите на побоя били незабавно задържани, а Георги откаран в болницата във Враца, където на другия ден починал. Според аутопсията той е умрял от тежка съчетана травма – черепно-мозъчна, гръдна, множество отоци, кръвоизливи.