Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ОВЕН: НЕНУЖНА ПОТИСНАТОСТ

Работа: Началото на седмицата не предполага да сте потиснати само защото са ви убедили, че няма да се справите със задачите си. Защо ли сте повярвали? Вместо да се ядосвате, незабавно попълнете знанията си с най-новата информация, която ви е полезна на работното място. От понеделник не се противопоставяйте на своите колеги и делови партньори. Няма как да ги убедите да приемат вашето становище по предприетите промени, които искате да преустановите. Постарайте се да не планирате инвестиции. Успехите от начинанията ви не са гарантирани, затова ги обмислете още веднъж, преди да направите крачката към тях, и е по-добре това да не случва днес.

Здраве: Нестабилната ви психика оказва сериозно влияние върху физическото ви състояние. Застрашени сте от травми, но най-вече от главоболие, което няма да отмине бързо.

Любов: Ако искате да спечелите сърцето на партньора си и да създадете семейство, докажете му, че чувствата ви са искрени. Ако не сте семейни, се срещнете с интимната си половинка.

ТЕЛЕЦ: НЕСГОВОРЧИВОСТ

Работа: През първите четири дни на седмицата сте прекалено инатливи и несговорчиви заради невъзможността да се примирите с присъствието на хора, които ви обсаждат с исканията си, без да имат право на тях. Не проявявайте словесна агресия, а им кажете, че няма как да сте им полезни. От понеделник оценката ви за разрешаването на проблемите ще бъде изключително висока, защото ще осъзнаете причините, които са ги породили, и ще избегнете грешките. Успехът е с вас, ако не вземате крайни решения. Безпричинно се опасявате, че може да не изпълните планираните задачи. Начинанията ще ви донесат приходи и нови предложения.

Здраве: Пазете се от хранителни отравяния. Не пазарувайте от улични сергии закусвални. Не ви понася тази храна. Ако сте отговорни, се радвате на добро здраве.

Любов: Подгответе се за изненадващо приятни срещи и романтични мигове. Не се колебайте да дадете израз на чувствата, които бушуват у вас.

БЛИЗНАЦИ: ИНТУИТИВНОСТ

Работа: От четвъртък се вслушайте в гласа на интуицията си. Начинанията ще бъдат продуктивни, ако не бързате да поставяте началото им сутринта, а изчакате следобед. Приходите от тях са ви сигурни. Не бъдете самохвалци и не дразнете хората от обкръжението си, като изтъквате постоянно успехите си. От понеделник проведете неотложните делови разговори. Не са изключени конфликти и с ръководството, което не приема отказа ви да помогнете. Всички са вперили погледи във вас и се надяват да се справите с вълшебната пръчица, каквато не притежавате. Ако имате собствен бизнес, не критикувайте своите подчинени.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Не преяждайте, за да не си спечелите наднормено тегло. Постарайте се да спортувате поне половин час на ден. Пазете се от простуди.

Любов: През седмицата имате възможност да сте с близките си и да им докажете чувствата си. Не оставяйте без внимание любимите си хора. Не проявявайте импулсивността си.

РАК: НЕПРИЯТНОСТИ

Работа: Въпреки неприятните служебни разговори, които се налага да провеждате през първите дни на седмицата, не се очертават проблеми на вашето работно място. Не приемайте допълнителни задачи, с които ще ви изгубят времето и няма да ви заплатят. От понеделник избегнете влошаване на финансовото състояние. Не отлагайте деловите разговори, но внимавайте в думите и действията си. Конфликтите, ако ги допуснете, ще разрешите с такт и търпение. Не прекалявайте със стремежа си към власт и не унижавайте с непрекъсната критика и ирония колегите си.

Здраве: Здравето ви е стабилно. В отлична форма сте. Ако се простудите, вземете мерки, но не си внушавайте необратими болести.

Любов: Бъдете с любимите си хора. Семейните могат да се отдадат на чувствата си, а влюбените да не се изкушават от предложенията за секс с непознати партньори.

ЛЪВ: ПРИХОДИ

Работа: От ранни зори още в четвъртък за изненада на всички се оказва, че работата ви носи неочаквано високи приходи. Оптимистичната нагласа ви носи полза. Професионалните ви успехи са причината за завистта на вашите неприятели, които правят всичко възможно да ви навредят. Бъдете упорити! Отложете вземането на важни делови решения, ако зависят от вас. Анализирайте грешките в поведението си, за да избегнете поредните проблеми. От понеделник очаквайте информация за бавещи се финансови постъпления. Пазете се от неприятели. Не бързайте да вземате решение за финансови инвестиции.

Здраве: Внимавайте с какво се храните, защото през седмицата сте податливи на хранителни отравяния. Избягвайте месото и алкохола.

Любов: Не проявявайте агресия дори и ако сте много ядосани на интимната си половинка заради липсата на хармония в отношенията ви.

ДЕВА: ВАЖНИ РЕШЕНИЯ

Работа: В дните от четвъртък се налага да вземете важни делови решения. Запознанствата са предимно в деловата сфера, затова не ги избягвайте. Ползата е взаимна. Не бъдете скъперници. Разчитайте най-вече на себе си. Недобронамерени съвети може да повлияват негативно на работата ви, ако се вслушате в тях. Бъдете внимателни с деловите си контакти. От понеделник се откажете от деловите срещи дори и ако партньорите ви са много настоятелни. Могат да изчакат, а причината да напират за разговори е, защото са усетили, че сте неуверени. Спестете си финансовите загуби.

Здраве: Здравето ви е стабилно въпреки преумората още в първия работен ден от седмицата. Не забравяйте да се предпазвате от простуди, защото времето е променливо.

Любов: Пазете се от прекалено вживяване в чувствата си, особено ако сте се влюбили през тази седмица. Може и да сте сгрешили в избора си.

ВЕЗНИ: УСПЕШНИ РАЗГОВОРИ

Работа: През първите дни от тази седмица разговорите ще бъдат успешни, ако не се държите предизвикателно и не пропускате нито дума от казаното. Завършете задачите си, за да споделите времето си за отдих и развлечение с вашите близки. От понеделник очаквайте приходи, с които ще приключите успешно годишните си разплащания и данъци. Каквото и да се случва около вас, не се впечатлявайте. Не споделяйте плановете си пред непознати, които са дошли да посетят ваш колега, но той не ви ги е представил като доверени хора. Не се знае къде ще стигне информацията. Бъдете предпазливи.

Здраве: Здравето ви зависи от настроението ви. Бъдете умерени във всичко! Избягвайте шумните компании и трапези, за да си спестите проблеми.

Любов: В личния ви живот е възможен неочакван обрат заради ваше действие, с което сте събудили ревността на половинката си. Изяснете недоразуменията.

СКОРПИОН: РЕШИТЕЛНОСТ

Работа: От първия ден на седмицата неочаквана промяна в програмата ви ще се отрази негативно върху вашата работа. Бъдете решителни и непреклонни в мнението си при разговори за сътрудничество. В професионално отношение не се надявайте на печеливши делови предложения. Ако сте планирали такива разговори, не допускайте да ви измамят. От понеделник бъдете внимателни, ако се налага да предприемате решителни делови промени. Не вземайте прибързани делови решения. Вашите професионални планове се реализират според очакванията ви. Бъдете отговорни към задълженията си и забравете прибързаните действия.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не си внушавате болести. Бъдете често на открито и на чист въздух. Създайте си положителни емоции и ще се почувствате още по-добре.

Любов: Имате възможност да изясните проблемите в личните си отношения, за които сте виновни и вие. Проявете търпение, такт и великодушие.

СТРЕЛЕЦ: ЗАПОЗНАНСТВА

Работа: От четвъртък дори и в почивните дни успехът съпътства всички, които работят в сферата на банковото дело и финансите. Внимавайте със запознанствата. Ограничете разговорите със своите колеги. Начинанията са обречени на провал, ако сте решили да действате импулсивно. Приемете предложения за допълнителна работа, ако не е натоварваща. От понеделник не отказвайте непланирани делови срещи. Не критикувайте колегите си и не прекалявайте с изискванията си, за да не пропуснете шанса да осъществите плановете си. Верният подход към колегите ви е начин да заслужите подкрепа на своите планове. Всички начинания ви носят признание и отлични приходи.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Не са изключени здравословни проблеми - главоболие и болки в ставите. Предразположени сте и към инфекциозни заболявания.

Любов: Подгответе се за романтична среща, която ще ви помогне да си върнете чувствата на любимите си хора. Готови сте на всичко, за да съхраните любовта си. Бъдете искрени и естествени.

КОЗИРОГ: ТРУДНОСТИ

Работа: Внимавайте при провеждане на делови разговори. Трудностите ви заобикалят, но заради проблеми при колегите ви се блокира и вашата работа. Решението да инвестирате в нов проект може да ви провали. Помислете за кариерата си. От понеделник се предпазвайте от предизвикани от вас финансови загуби. С изненада ще установите, че бизнесът ви се разраства. Трудности по пътя ви няма да липсват. Приемайте спокойно отправената безпричинна критика. Убедете се, че промяната на плановете ви не ви отклонява от преките ви задължения.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Пазете се от простудни заболявания или обостряне на хронични болки. Предпазвайте се от травми на костите и ставите.

Любов: Внимавайте с романтичните запознанства, защото сте във властта на емоцията и нямате реална преценка за хората около себе си. Не изневерявайте.

ВОДОЛЕЙ: СРЕЩИ

Работа: От четвъртък и в почивните дни седмицата ви обещава интересни срещи и увлекателни разговори, свързани с вашите нови цели. Не позволявайте да ви разколебаят. Бъдете уверени в успеха си и той ще ви споходи. Предпазвайте се от проблеми при работа с електрически инструменти. От понеделник вашите планове може да се реализират, ако сте достатъчно дискретни и не ги споделяте с непознати или с хора, които не са добронамерени, но ви правят мили очи, за да измъкнат от вас нужната информация. При неотложни делови срещи и разговори бъдете внимателни в претенциите си, за да не си създадете проблеми, като оставите погрешно впечатление у събеседниците си.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не си внушавате чувство за неразположение или за вина, което е по-трудно преодолимо, ако не вярвате на себе си.

Любов: В личния ви живот са възможни важни промени. Очаква ви ново любовно увлечение. Семейните се радват на идеални отношения с половинката си.

РИБИ: ЗАДЪЛЖЕНИЯ

Работа: През първите на седмицата на работното място се справяте с всички задължения. Не отказвайте на колегите си да ви помогнат, ако работата ви натоварва или ако не е по силите ви. Предстоящи срещи и служебни задължения ви принуждават да останете и след края на работното време. Не се притеснявайте. Ще се справите без странична помощ и ще блеснете с уменията си. От понеделник не позволявайте да ви отклонят от служебните задачи, които трябва да завършите. Успехът е с вас. Напрегнати сте без причина, въпреки че се радвате на покровителството на съдбата. Не отлагайте планираните служебни разговори.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Предпазвайте се от депресивни състояния заради личните си проблеми. Почивки и приятни емоции са лечението, а не чашката с алкохол.

Любов: Затрудненията в общуването с брачната или интимната половинка са сигурни, ако не се опитате да хармонизирате отношенията си и да рискувате с края на романтично увлечение.