Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ОВЕН: КОМПРОМИСНОСТ

Работа: Меркурий е ретрограден през първите дни на тази седмица, затова се опитайте да сте компромисни. Със задълженията си се справяте без усилия, но ядовете, които ви е създал ваш колега, са причина да работите по-бавно от обичайното. От понеделник сте разочаровани, че въпреки внесените преди време ваши предложения за промени в начина на работа колегите ви не са съгласни и са в противоречие с вашите представи. Въпреки трудностите, които ви създават, вие се справяте с успех. Поставете успешно ново начало, но преди края на седмицата приключете с нетърпящи отлагане задачи. Не проявявайте прекалени амбиции.

Здраве: Пазете се от травми заради непредпазливост. Здравето ви е нестабилно. Възможни са здравословни проблеми, които можете да избегнете, ако се въоръжите с търпение.

Любов: Очаквайте ново запознанство. Партньорите, които силно ви привличат, са се дистанцирали заради силното ви желание да ги обичате до обсебване, до силна проява на ревност.

ТЕЛЕЦ: РУТИНА

Работа: В началото на седмицата се отдайте на рутината, ако сте решили да сте дейни работохолици. Пътувайте делово, но само ако се налага и не се чувствате напрегнати заради служебните си задачи. Не се впускайте в начинания, за да избегнете сериозни финансови загуби, които трудно и след много време ще успеете да възстановите. От понеделник отхвърляте много работа. Плановете ви изискват да сте финансово стабилни. Не си позволявайте разговори за кредитиране, защото трудно ще върнете взетите пари, ако получите съгласие през тази седмица. Не се ядосвайте заради чуждите грешки дори и ако вредят на работата ви. Стига да можете, ги поправете и продължете напред.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си. Пазете се от простуди. Не пътувайте, защото сте разсеяни и са възможни травми и здравословни проблеми.

Любов: Личният ви живот е свързан с разочарования. Очаквайте разправии с брачната си половинка и се пазете да не се стигне до тотален срив в отношенията.

БЛИЗНАЦИ: ПРЕДПАЗЛИВОСТ

Работа: През първите дни на седмицата Меркурий е ретрограден и ви съветвам да не провеждате делови разговори. Бъдете крайно предпазливи. Проявете такт към колегите си. Задълженията не ви позволяват да се отпускате, затова се постарайте да отхвърлите най-спешните си задачи, дори и да ви се струват маловажни. От понеделник защитете интересите си пред ръководството, ако видите, че вашите колеги се опитват да ви изместят от заеманата професионална позиция. Съхранете авторитета си. На работното място бъдете перфектни, ако искате да получите заслужено признание. Бизнесмените да не допускат инвестиции, за които не са готови.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Отменете натоварващите ви срещи и разговори. По-нестабилните представители на знака са склонни да попаднат в алкохолна зависимост.

Любов: Личните ви отношения се нормализират, но все още не са в обичайната хармония, а този факт ви действа потискащо и изнервящо. Бъдете добронамерени.

РАК: ПРОМЕНИ

Работа: Въпреки че Меркурий е ретрограден в началото на седмицата, стремежът ви към промени и нежеланието ви да се примирите със забавянето им са причина за проблеми. Не се поддавайте на емоциите си. От понеделник не бъдете прекалено щедри, за да не се налага да търсите заеми. Обмислете професионалните си планове. Вашата активност ще окаже влияние на работата ви. Колкото по-примамливи са предложенията за нов бизнес, толкова по-внимателни трябва да бъдете. Не подписвайте финансови документи. Занимаващите се с научна дейност могат да предприемат полезни промени на работното място, които ще им донесат успех.

Здраве: Ще се почувствате уморени и отпаднали от напрежението в предишните дни. Почивката ще ви помогне да съхраните здравето си стабилно.

Любов: Ще се наложи да разрешавате лични и семейни проблеми, които дълго са ви притеснявали. Поканете любимите си на вечеря или на гости и поговорете без напрежение.

ЛЪВРАЗГОВОРИ

Работа: От четвъртък пропуснете деловите разговори, ако са свързани с обсъждане на нови проекти, защото не сте добре подготвени и защото до неделя Меркурий е все още ретрограден. Заемете се с текущите служебни задължения. От понеделник подобрете материалното си състояние, без да предприемате цялостна промяна на работата, защото това ще е грешка, чиито последици ще осъзнаете преди края на месеца. Не бива да хокате агресивно и заплашително, за да не ви спретнат неочакван проблем. Дългоочаквана вест, която ще научите при внезапното провеждане на делова среща, въпреки че не ви е приятна, е гаранция за постигането на поставената цел.

Здраве: Здравето ви е прекалено крехко. Бъдете внимателни и не се лишавайте от самотата и почивката си. Възможно е да почувствате болки в областта на сърцето.

Любов: Не сте склонни да раздавате обичта си, но искате да я получите, защото се чувствате самотни. Отворете сърцето си и дайте израз на чувствата си.

ДЕВА: ЗАДЪЛЖЕНИЯ

Работа: В началото на седмицата осъществете планирано пътуване, дори и да не ви се тръгва. Ще е успешно. Не провеждайте разговори за назначаване на нови служители, Меркурий е все още ретрограден, а кандидатите не са подходящи. Постарайте се да приключите със служебните си задължения, които не търпят повече отлагане и може да ви създадат проблеми. Трудно ви е да се задълбочите в работата си. И за да е пълно объркването, спешна задача може да наруши вашата предварително подготвена програма. На работното си място не отлагайте срещите и разговорите си, защото сте в състояние да впечатлите околните въпреки собствената си неувереност.

Здраве: Здравето ви отново е зависимо от психиката ви. Депресивните състояния зачестяват. Не търсете болки, които не съществуват. Главоболието е сигнал за преумора.

Любов: Възможни са непредвидени трудности в личните отношения. Ревността ви създава сериозни недоразумения. Семейните да не изневеряват.

ВЕЗНИ: ПРИХОДИ

Работа: От първия ден на седмицата сте затрупани с много работа. Разрешете служебен проблем, който ви притеснява от няколко дни, а и ретроградният Меркурий ще ви подкрепи. Не пренебрегвайте задълженията си, ако искате да се радвате на успеха си. От понеделник очаквайте финансови постъпления. Коригирайте поведението си спрямо вашите стари и нови делови партньори, за да не ги разочаровате. Пътуванията са успешни. Не допускайте ваш подчинен да ви ядоса така, че да го уволните веднага. Запазете спокойствие, за да не съжалявате. Трудностите са преодолими, ако са породени и от вашите действия. Въпреки това успехът няма да ви изостави.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради вашето лекомислено отношение към него. Обогатете организма си и засилете имунната си система с витамини. Спортувайте!

Любов: Възможни са проблеми в семейството или с интимната половинка. Не правете прибързани изводи. Хармонията в отношенията ви е задължителна, ако искате да сте в добра форма.

СКОРПИОН: ПРИБЪРЗАНОСТ

Работа: Меркурий е ретрограден, а вие се предпазвайте от внезапни решения за инвестиции, ако нямате необходимата финансова стабилност. Не търсете място за изграждане на офис или складова база, защото впоследствие ще съжалявате. От понеделник запазете спокойствие, когато провеждате деловите си разговори, ако искате да преодолеете трудностите с лекота и да не се окажете в ситуация без изход. Допълнителна работа е причината да сте разсеяни. Приемете я, без да губите време, и резултатите ще ви зарадват преди края на седмицата. Не налагайте мнението си, за да избегнете ненужно противопоставяне.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Благоприятни са профилактичното лечение на хронични заболявания, също и нетрадиционното лечение.

Любов: Изяснете семейните си отношения. В личен план не е изключена нова романтична връзка. Неочаквано запознанство ще се превърне в романтично увлечение.

СТРЕЛЕЦ: УМОРА

Работа: През първите дни на седмицата, въпреки че Меркурий е все още ретрограден, се справяте отлично със служебните си задължения. Уморени сте и затова може да не успеете да приключите със задачите си. Възможно е подобряване на финансовото ви състояние. От понеделник ви очакват интересни делови предложения и инвестиции, които ще ви помогнат да развиете в нова насока интелекта си и вашия бизнес. Бъдете истински професионалисти и не прекалявайте с амбициите си, за да не ви подложат динена кора. Съгласете се без колебание. Вземете решение, свързано с финансиране. На работното място сте напрегнати и разсеяни.

Здраве: Откажете работа, свързана с физическо натоварване. Ще навредите на здравето си. Пазете се от травми, бъдете внимателни при преминаване по улиците.

Любов: Чарът ви покорява противоположния пол и е началото на изневяра, която води до разочарования. Нека сексуалните удоволствия са съобразени с възможна раздяла при семейните.

КОЗИРОГ: ХУБАВА НОВИНА

Работа: В първия ден от седмицата ще ви зарадва новина за предстоящо пътуване зад граница, което отдавна очаквате, стига да успеете да го осъществите, особено след като идва при все още ретроградния Меркурий. С усилен труд ще приключите задачите си, за да сте спокойни. Анализирайте ставащото на работното си място, за да си спестите конфликти. От понеделник поставете началото на нови задачи, които ще ви помогнат при осъществяването на отдавна обмислен проект. Приходите от неговото завършване са впечатляващи. Целеустремеността на работното място ще ви помогне да осъществите намеренията си и да промените живота си.

Здраве: Съществува опасност да влошите здравето си. Ако сте зад волана, не прекалявайте с високата скорост заради опасност от проблеми на пътя.

Любов: Забравете за лошото си настроение в семейството или при среща с интимните партньори, за да не съсипете хармонията в отношенията си.

ВОДОЛЕЙ: ПЪТУВАНЕ

Работа: Обикновено при ретроградното движение на Меркурий пътувания не се планират, но вие се надявате, че ще ви предложат служебно пътуване. По-добре го отложете, ако е свързано с проблеми и незавършени задачи. От понеделник срещите и разговорите са успешни. Не ги отменяйте, ако са уговорени предварително. Идеите ви ще бъдат подкрепени. Завършете всичките си задачи до края на седмицата, защото рискувате да пропуснете поставените срокове, ако се забавите, и ще си заслужите удръжки от заплатата. Имате възможност да обсъдите и да разрешите финансов спор с ваши делови партньори.

Здраве: Здравето ви изисква грижи, защото се чувствате отпаднали и без желание за активна работа. Внимавайте, защото сте предразположени към травми.

Любов: Важните разговори с брачната или интимната половинка, целящи изясняване на отношенията, оставете за някоя вечер, но в романтична обстановка.

РИБИ: НОВИ ЗНАНИЯ

Работа: Въпреки че не ви се занимава с четене и личностно усъвършенстване, време е да помислите за обогатяване на знанията. Започнете да изучавате нещо ново. Не ви препоръчвам да променяте работното си място и да търсите допълнителна работа. Предпазливостта е задължителна, ако искате успехът да е с вас и да се справите със задачите си. От понеделник защитете интересите си. Не забравяйте да цените положителните качества на колегите и партньорите си, не критикувайте, защото сте без настроение. Деловите срещи и разговори ще бъдат успешни, ако не се опитвате да наложите идеите си на всяка цена Колегите ви може да са заядливи с вас.

Здраве: Радвате се на отлично здраве и на спокойствие. Спортът е задължителен. Възможно е обостряне на хронични заболявания, особено при по-възрастните представители на знака.

Любов: Пригответе приятна изненада в романтична обстановка и обградете с обич интимната си половинка, за да се отдадете на пълноценен секс.