Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ОВЕН: КРИТИЧНОСТ

Работа: През първите дни на седмицата избягвайте агресивни реакции в отношенията с хората и от професионалното си обкръжение. Бъдете критични към недостатъците си, за да ви оценят като лоялни колеги и партньори. Меркурий е ретрограден и въпреки че не сте особено доволни от задълженията си, те ви носят отлични приходи и възможност да блеснете с уменията си. От понеделник планираните делови срещи ще са провал, ако критикувате и не изслушвате. Във ваша полза е да не сте разсеяни и безотговорни към деловите си задължения, което ви е трудно. С каквито и трудности да се сблъскате, ги приемете като поредната възможност да блеснете пред колегите си.

Здраве: Грижете се добре за здравето си. Не е изключено през седмицата да се оплаквате от проблеми със зрението и главоболие заради преумора и напрежение.

Любов: Възможно е, ако не сте семейни, да срещнете своята половинка. Седмицата е добра за встъпване в брак. Изяснете чувствата си, за да заживеете в хармония.

ТЕЛЕЦ: ПРИХОДИ

Работа: В началото на седмицата ще ви зарадва новина за отдавна забравени приходи. Пристъпете към планираните задачи и начинания, но с разум заради ретроградния Меркурий. Ядосвате се заради нежеланието си да се подчините на разпоредбите и новия правилник, с които не сте съгласни. От понеделник проведете откровен разговор със своите колеги и изяснете защо упорито отказват да ви подкрепят. Причината за отдалечаването на колегите ви се корени в опитите ви постоянно да ги критикувате и да не хвалите дори тези, които видимо са по-добри и знаещи от вас. Ваш колега иска да повиши професионалната си квалификация и разчита на помощта ви. Ако имате възможност, не му я отказвайте.

Здраве: Тези от вас, които страдат от хронични болести, да не забравят да се грижат за здравето си. Пазете се от простуди. Не си създавайте напрежение.

Любов: Семейните са склонни към изневери веднага след запознанство. Проблемите им са сигурни. На несемейните им предстои приятна среща. Създайте романтична обстановка.

БЛИЗНАЦИ: НОВА ДЛЪЖНОСТ

Работа: Въпреки ретроградния Меркурий от вашите умения и интелект зависи дали ще ви поканят да заемете нова професионална позиция, или ще я поверят на ваш колега. Ако не ви изберат - не се ядосвайте. Не позволявайте да ви отклонят от поетия път. От понеделник се справяте отлично с новите си задачи и впечатлявате с успехите си. Не позволявайте да ви отклонят от поетия път. Предпоставка за успех е да се осланяте на разума си, а не на чувствата. Емоцията заслепява трезвата ви мисъл. Овладейте я в своя полза. Информацията, че сте оценени от хора с високо обществено положение, ще ви издигне в собствените ви очи.

Здраве: Здравето ви е отлично, ако не се поддавате на емоциите си. В противен случай, дори и след срив да се стабилизира, отново е зависимо от настроението ви.

Любов: Пазете се от проблеми в личния живот. Не проявявайте ревността си, ако вие самите сте прегрешили. Съдбата позволява да създадете хармонично семейство.

РАК: ТРУДНОСТИ

Работа: От първия ден на седмицата имате сили да преодолеете и най-големите трудности по пътя си. Възползвайте се от тях на всяка цена, защото те ви гарантират бъдещи професионални успехи. От понеделник се справяте отлично със спешните си служебни задачи, но е по-добре да отложите деловите срещи и разговори, за да си спестите бъдещи проблеми особено заради ретроградния Меркурий. Всичките ви професионални идеи ще бъдат подкрепени, ако ги поднесете спокойно и без опит да наложите мнението си. Подкрепата, която очаквате, ще получите, ако сте достатъчно ясни в исканията си. Не подписвайте финансови и банкови документи, без да сте уверени във верността им.

Здраве: През тази седмица сте напрегнати и склонни да преяждате, защото си внушавате здравословни проблеми. Наложете си спокойствие и осъзнайте, че сте здрави.

Любов: Имате възможност да поставите ново начало и в личния си живот, а ако не сте създали семейство, да обявите годежа си или да сключите брак.

ЛЪВ:РУТИНА

Работа: Меркурий е ретрограден и през тази седмица, затова ви съветвам да избягвате запознанствата, а деловите срещи ви съветвам да отложите за другата седмица. При необходимост се заемете с рутинните си задължения и не споделяйте идеите и плановете си. От понеделник рискованите начинания ви обещават провал, а някои дори фалит. Очаквайте важна среща с деловите си партньори, която ще ви даде отговор дали да продължите съвместната си работа. Вземете решение дали да направите промени и да разширите бизнеса си, да се насочите към нещо ново, или да помислите за смяна на работното място, ако сте на договор. Отдалечете от пътя си хората, които ви пречат да се изявите.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си. Главоболието е признак за преумора. Податливи сте на инфекциозни заболявания. Преумората и напрежението ви вредят на сърцето.

Любов: Интимните ви партньори са се отдалечили заради съмнения, че им изневерявате. Дали сте им повод да не ви вярват и трудно ще спечелите отново доверието им.

ДЕВА: СРЕЩА

Работа: През първите дни на седмицата въпреки ретроградния Меркурий се справяте блестящо със задачите си. Очаквайте среща, за да се запознаете с човек, който ще ви помогне да развиете и задграничен бизнес и така да осъществите своя дългогодишна мечта. От понеделник деловите пътувания ще ви донесат очакваните договаряния и бъдещи финансови постъпления, ако сте внимателни и не допускате да ви изнудват да сте по-щедри в инвестициите. Не ви съветвам да пътувате. Избягвайте ненужните конфликти на работното място, за да не се окажете сами, без подкрепа. Обстановката е неблагоприятна заради вашите материални успехи.

Здраве: Възможно е влошаване на здравословното ви състояние. Не прекалявайте с алкохола. Отидете на лекар, ако почувствате болки в областта на стомаха.

Любов: Не допускайте проблеми в семейните отношения заради нежеланието си да се съгласите с исканията на вашите деца и възрастни роднини.

ВЕЗНИ: ЗАВИСТ

Работа: Спомени от миналото обсебват мислите ви, но нека бъдат само положителните. Въпреки опитите да ви създават трудности на работното място се справяте блестящо и отново печелите завистта на своите колеги, особено заради ретроградното движение на Меркурий. От понеделник професионалните ви задължения изискват да сте съсредоточени в задачите си. Подпишете или подгответе за подпис договори или финансови документи. Не проявявайте щедрост, за да не ви се подиграват зад гърба за наивността. Трудности няма да липсват, ако не сте в хармония със себе си и с моралните си принципи.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Ако сте настинали, незабавно вземете мерки. Не бъдете безотговорни към себе си. Обърнете си сериозно внимание.

Любов: Откажете се от романтична среща, защото е възможна проява на ревност. Не се опитвайте да възобновите прекъсната любовна връзка, ако сте се провинили.

СКОРПИОН: ЗАДЪЛЖЕНИЯ

Работа: В началото на седмицата имате достатъчно служебни задължения, заради които дните ще ви се сторят непосилно тежки, а времето сякаш е спряло. Рутината ще ви помогне да се справите с трудностите съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Начинанията са проблемни. Откажете се от тях. От понеделник работата ви спори и успехът няма да ви изостави. Ако имате възможност да осъществите кратко делово пътуване, сторете го следобед. Наложете си търпение и преодолейте своята разсеяност. Това е начинът да избегнете грешките и да се справите с работата си.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, защото се страхувате от самотата и сте податливи на влияние и депресивни състояния. Не се занимавайте с ремонти заради опасност от травми.

Любов: С любимите си хора изяснете причината за неразбирателството. Не са уверени в чувствата ви и искат да се разделите, но вие нямате такива мисли и желания.

СТРЕЛЕЦ: КОЛЕБАНИЕ

Работа: През първите дни на седмицата ви потиска финансов проблем. Разколебани сте дали да осъществите уговорено служебно пътуване, или да останете на работното си място и да приключите закъснелите задачи. От понеделник колегите ви уважават и подкрепят, но може да ви наложат да общувате с хора, които не са ви приятни. Примирете се. Не ви съветвам да се проявявате като добродушни и лековерни, готови да поемат и работата на колегите си. Не правете опити да осъществите плановете си без оглед на средствата. Бъдете търпеливи и ще се справите с трудностите при ретроградното движение на Меркурий.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, защото ви липсват положителни емоции. Ако не можете да се справите сами, посетете психотерапевт.

Любов: Предпазвайте се от разправии. Няма да ви липсват семейни проблеми, свързани с нежеланието ви да задоволите капризите на интимната си половинка.

КОЗИРОГ: ПОДКРЕПА

Работа: От началото на седмицата се надявате да изпълните планираните задачи. Може и да ви попречат неочаквани лични задължения заради немарливостта на ваши близки. Ще се радвате на подкрепата на влиятелни познати. Промените са ви от полза. Добре би било да се концентрирате в преките си професионални задължения съгласно изискванията на ретроградния Меркурий. От понеделник откажете помощта на колеги, които могат да се справят сами, но нарочно ви пречат. Отхвърлете домашните си задължения. Ако ви накарат да изяснявате отношенията с недоволни от заплащането или задачите, които сте поставили, не повишавайте тон.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си. Прекалената ви чувствителност е причината за депресивни състояния, които са типични за вас през първите месеци на годината.

Любов: Внимавайте, защото роднини и приятели се опитват да попречат на щастието ви, въпреки че не го осъзнават. Уж всичко е на шега, но може да навреди непоправимо на отношенията ви.

ВОДОЛЕЙ: КОМПРОМИС

Работа: В петък и почивните дни отхвърлете задачите си. Ще се наложи да поемете работата на ваш колега. Налага се да го заместите заради негови лични проблеми. Отложете планираното пътуване, Меркурий е ретрограден. Допълнителната работа не ви дава право да мислите, че се жертвате, защото е и във ваш интерес. От понеделник очаквайте материални успехи. Ако имате отговорни задачи, те ще ви донесат признание и уважение. Очаквайте предложение за задгранично пътуване. Внимавайте с новите делови запознанства. Потърсете компромис в колегиалните си отношения.

Здраве: Радвате се на отлично здраве, което можете да съсипете с капризите и недоволството си. Почивката ще ви помогне да съхраните стабилната си физическа форма.

Любов: Чувствата ви са споделени. Използвайте този факт, за да възвърнете хармонията в отношенията си с брачната или интимната половинка.

РИБИ: РАЗГОВОРИ

Работа: В началото на седмицата очаквайте подобряване на финансовото си състояние въпреки вредите, които ви нанасят ваши неприятели. Успехът изисква пълното ви отдаване на работата, затова не си губете времето с безсмислени разговори. От понеделник насрочете дори в неформална обстановка част от служебните срещи, които отменихте. Проведете ги според предварителния план и задайте въпросите, чиито отговори са свързани с вашите нови начинания. Недоразумения в отношенията с колеги може да се отразят на настроението и самочувствието ви и да провалят деня ви. Въпреки това ви очаква признание.

Здраве: Здравето ви е отлично, ако не си навредите сами заради обземащото ви раздразнение. Преуморени сте. Предразположени сте към алергии. Не прекалявайте с алкохола.

Любов: Вечер е възможен неочакван конфликт у дома, който бързо ще бъде разрешен във ваша полза, ако убедите брачната си половинка в чувствата си.