Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА От началото на седмицата не бъдете демонстративно изнервени, ако ви принуждават да правите инцидентен ремонт, особено след като сте планирали нещо важно за работа, което според вас ще ви донесе приходи и признание. Потърсете компромиса в отношенията и златната среда при планиране на вашата работа. При възможност пътувайте и се разтоварете от напрежението. От понеделник задълженията ви на работното място изключват разговори по телефона с хора, които се опитват да ви запълват нарочно времето и да ви пречат. Подтиквани от ваши познати и делови партньори, сте склонни да се забъркате в поредната губеща инвестиция въпреки чувството си за себесъхранение.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Вечер се разхождайте в парка преди лягане. Ще ви се отрази добре, особено ако сте активни пушачи и не давате почивка на белите си дробове през деня.

ЛЮБОВ Скромността е важна при разговори с ваши роднини. В личните отношения липсва хармонията само защото сте решили да се инатите. Влюбените могат да обявят годежа си.