Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ПРИЧЕСКАТА, Г-ЖО МАНОЛОВА, МАЙ ВИ ВЪЛНУВА ПОВЕЧЕ ОТ ДЕЦАТА С УВРЕЖДАНИЯ, КОИТО ИЗПОЛЗВАТЕ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СИ АМБИЦИИ...

Започнеш ли да разхождаш болно дете като панаирджийска мечка по институциите, си стигнал дъното. Твоето дъно. А когато това го прави Манолова, която е посещавала по-често личния си фризьор, от което и да е социално заведение за хора с увреждания, то не съществува дума, която да опише ситуацията.

Хипотетично си представям такава сцена в Европарламента. Хипотетично, защото в живия живот това е невъзможно.

С всеки изминал ден, ескалацията на напрежение се вдига. В момента Хаджигенов пак раздава на хората яйца и те целят прозорците на бившия партиен дом.

Преди време Манолова се появи на снимка с бивша депутатка от кабинета на НДСВ в инвалидна количка. Казва се Деница, не й помня фамилията. Май беше Димитрова. Познавам я от салоните за красота още 2006/7 година. В кв. “Мотописта”. После я виждах в Японския хотел, там съм засичала и Манолова - идваше да я гримират за някакво събитие. Казвам всичко това, защото за социалната политика в България започна да се мисли адекватно от няколко години, и то при сегашните управляващи. Преди това отношението към хората с увреждания беше нулево. Буквално. Помните ли първата кръгла маса на Корнелия, в която забрави да покани представители на хората със слухови увреждания през 2018? Аз - да. Тогава изтъкнах този факт и на следващия ден се появиха позорящи ме статии с фалшиви новини. От централата пък бяха звъняли да питат как си позволявам да говоря срещу червената лидерка. Това за защитниците на свободата на словото в лицето на собствениците на fake news сайтове от Отровното трио.

Но да минем към конкретика:

Колко закона за социалната политика е предложила Мая Манолова, докато е била в парламента? За колко от тях се е борила?

Колко закона са предложили БСП, докато са управлявали? И да ви подсетя за парите от заплатите си, които щеше да дава Корнелия на деца с увреждания? Май беше поредният й ПР, защото след гръмките й думи няколко месеца не се яви на работа изобщо.

Изключително позорно е да се възползваш от страданието на хората за политическата ти кариера. Същото смятам и за журналистите, които се правят на големи моралисти през платформите си в последните месеци.

*От фейсбук!