Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ОТНОВО ВИ НАПОМНЯМ ЗА МАЙДАНА, ЗАЩОТО АЗ НЕ ИСКАМ СОФИЯ ДА ИЗГЛЕЖДА ТАКА

НА ОЛИГАРСИТЕ ИМ ПУКА ЗА ВАС САМО ДОКАТО ИМ СЕ СВЪРШИ РАБОТАТА И МИЛИОНИТЕ ИМ СА РАЗВЪРЗАНИ ОТ ЗАПОРИРАНИТЕ ИМ СМЕТКИ

Пак звучат някакви закани в мрежите, пак вървят ужасяващи колажи, пак анонси и пропаганда по БТВ през каквито предавания и лица имат и пак подстрекаване на народа утре по време на протеста българин с българин да се изтрепе на жълтите павета. Ако полицията извадила палки - нямало да отстъпят, щели да защитават гражданите, заканва се лидерът на БОЕЦ. Ама те голяма част от неговите или не са ходили в казарма - това важи и за привържениците на Да, България - или не си спомнят какво е било там. Триото даже няма да го коментирам, защото там е тежко болна ситуацията - колкото са им истински статиите в информиран, толкова им е чиста съвестта и позицията на протеста. И понеже лидери на шествието преди време агитираха българите триъгълника на властта да се преобрази на Майдана при украинските размирици, ще ви покажа отново снимки на киевския площад. Това ли искате да се случи утре в София? Украинците свалиха тогавашния президент Янукович, който беше в близки отношения с Путин, а вашият водач Радев чий послушник е, другари и другарки?

Четете, гледайте, анализирайте, пък тогава говорете за светло бъдеще, защото към момента се виждат само едни присвити партийни и олигархични очи, изпълнени с гняв и жажда за реваншизъм. А за някои от младите на протеста се оказа, че години наред са се облажвали от парите на данъкоплатеца през новосъздадени фирми с подставени лица - и продължават да го правят. Не всички са такива, разбира се. Има истински вярващи в демокрацията хора, които се борят за своята кауза.

П.С: Умишлено съм сложила снимка на загинал журналист по време на размириците в Украйна, защото вероятно не си давате сметка, че на олигарсите им пука за медиите само докато им вършат черната работа с правилната за тях пропаганда.

*От фейсбук!