Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Вече казах, че ще бъда на протестите на 2 септември. Просто защото това е един от последните, ако не и последният шанс на моето поколение да оправи нещата, наследени от прехода. Този протест е завещанието към децата ни, към това каква беше България в мечтите ни, как пренесохме от миналото ценностите на възрожденците. Да не преставаме да се борим и да не се примиряваме с това, което ни представят като единствена опция за управление, с времето ставаща даденост.

Има и още една причина - защото задкулисието активира всякакви средства за да раздели протеста, да противопостави един на друг хора с различни възгледи и партийни принадлежности и накрая чрез пропагандата да се опитва да внушава, че младите се изтеглили, че левите се изтеглили, че хората на президента искат да овладеят протеста - като че ли президента и епицентър на корупцията и т.н. Този протест е пъстър и никак не влиза в матриците на иделогическите им постановки.

Корупцията и борбата с нея са дълг на всеки българин и там няма единствено правилна партия, единствено правилен начин за да постигне успех. Аз също имам моите предпочитания, но вярвам, че има и други общественици, бизнесмени и политици, с които ни разделят много неща, които просто искат справедливост и върховенство на закона.

Убеден съм, че на 2 септември отново ще бъдем десетки хиляди, за да защитим като опълченци нашата Шипка на демокрацията.

До среща!

*От фейсбук