Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ПОВТОРЕНИЕ: ЦСКА сломи "Миньор" с 4-2 през есента, сега играчите на Радуканов са по-силни и гарантирано ще повторят перншкия си нокаут.
ПОВТОРЕНИЕ: ЦСКА сломи "Миньор" с 4-2 през есента, сега играчите на Радуканов са по-силни и гарантирано ще повторят перншкия си нокаут.

СЛЕД кошмарното 0-3 от ЦСКА и мача с "Черноморец" треньорът на софийския "Локо" Диян Петков е силно изнервен. Той има сериозен проблем с играчите, които не изпълняват 100-процентово указанията му. Точно това го извади от релси в мача срещу армейците.

Подобно на съименниците си от Пловдив, "червено-черните" драпат към 4-тото място в шампионата, даващо европейска виза за Купата на континента. Големият проблем пред железничарите е нападението. В 9 мача нападателите на "Локо" (Сф) са отбелязани само 9 гола, което и изключително малко за отбор с претенции.

Треньорът Диян Петков няма изявен реализатор, на когото да може да залага и около когото да гради офанзивната си политика. Най-резултатният играч на столичните железничари е Марко Давчев (5 гола), който дори не е в десетката на точните стрелци от шампионата.

От друга страна, като изключим мача с ЦСКА, железничарите демонстрират желязна защита, която има най-сериозно значение за предното класиране.

Капан и за "Локо"-то

В петък "Локо"-то пътува до Севлиево, за да гостува на "Видима". Там, въпреки че са на дъното на класирането, вече залагат капан, подобен на този, в който местните вкараха футболистите на "Славия" (2-1).

Впрочем, ако "белите" уволнят Кокала, половината заслуга за това ще е на "Видима". Сега играчите на Димитър Тодоров кроят шапка на втори от софийските грандове.

Добрата игра в защита и добрите контраатаки в мача със "Славия" показаха, че "Видима" не е за пренебрегване и със зъби и нокти ще се бори за оставането си в елита. Доскоро отборът като цяло също имаше проблеми с нападателите, които не бележат редовно. Дали ще успеят да покажат същото постоянство и срещу "Локо" (Сф), предстои да видим.

:: "Видима" трябва задължително да се пребори поне за точка, ако не иска да изпадне в "Б" група.

:: Ако "Локо" (Сф) иска да запази феновете си, а те да свалят обидните плакати срещу тима, отборът се нуждае от категорична победа. Измъчени успех (1-0) или равенство (1-1) не вършат работа, няма да се хареса на трибуните, а и на Гигов.

:: ПРОГНОЗА: Очаква се сблъсъкът да е особено тежък. И за двата отбора залозите са големи, но срещу по-слабото нападение на севлиевчани, силната защита на "Локомотив" може да спечели мача.