Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СЛЕД като си осигури финал за Купата на България, техническият директор на ЦСКА Емил Костадинов поиска от футболистите и среброто в шампионата. С победите идват и мераците. Но към второто място за годината пътят минава през победа над "Локо" (Сф) тази събота и през евентуална загуба на "Левски" от "Сливен".

Първото е много възможно, докато загубата на "сините" на свой терен изглежда малко вероятна.

"Излизаме, за да бием ЦСКА - категоричен е Диан Петков, треньорът на гостите. - В събота не трябва да ни отписват!" Докато в неговия състав поболелите се преди мача с "Академик" играчи влизат във форма, Милен Радуканов няма видими кадрови проблеми. Нещо повече - пропусналият разгромното 4-1 в Монтана Спас Делев, се връща на терена за дербито".

Без промяна отзад

Ако се съди по схемата на Радуканов от последните два мача, то срещу "Локо" (Сф) промени може да има в средната линия и нападателната формация. Треньорът не пипа играчите отзад, които за 4 шампионатни мача са пуснали 2 гола.

В същото време Петков няма да може да разчита на халфа Калоян Караджинов (5 жълти картона), а заради грубата си игра срещу студентите Преслав Йорданов ще гледа срещата от трибуните.

Отделно под въпрос за мача с ЦСКА е и друг полузащитник на "Локо" - Ивайло Димитров. Очаква се обстойният медицински преглед в Пловдив да му позволи да бъде включен в състава.

:: ЦСКА ще играе втори пореден мач на новия-стар стадион, а дори и пред разцепения Сектор Г това си е 100% предимство.

:: Дори и да спечелят, софийските железничари ще останат 4-ти, с точка зад армейците. В "Локо" ще стискат палци за играчите на Радуканов във финала за Купата, в който победата над "Славия" ще прави европейско класирането им в шампионата.

:: ПРОГНОЗА: Отборът на ЦСКА е най-силният от подновяването на първенството и втора победа на "Армията" е най-вероятният изход от мача.

 

ОБРАТНО НА ТЕРЕНА: Скритото психологическо оръжие на ЦСКА срещу "Локомотив" ще бъде Спас Делев. Острието на армейците се връща в итра, след като пропусна един мач от първенството.
ОБРАТНО НА ТЕРЕНА: Скритото психологическо оръжие на ЦСКА срещу "Локомотив" ще бъде Спас Делев. Острието на армейците се връща в итра, след като пропусна един мач от първенството.