Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Нети в студиото на “Търси се”, където разказва своята невероятна история.
СНИМКИ: “ТЪРСИ СЕ”
Нети в студиото на “Търси се”, където разказва своята невероятна история. СНИМКИ: “ТЪРСИ СЕ”

Актрисата е дъщеря на дългогодишен приятел на семейството си и сестра на водещата Александра Кръстева от Би Ти Ви

Смъртен акт с името на Антоанета Добрева, истинското име на актрисата Нети, е първата нишка, която разплита дълго пазена семейна тайна. На 44 години тя разбира, че е осиновена. Това разкрива съпругът ѝ Дони в студиото на предаването “Търси се…” по Би Ти Ви.

“През целия си живот съм се съмнявала, че това са истинските ми родители, но те никога не ми го казаха. Баща ми беше лекар, майка ми физик, аз нямах никакъв интерес към тези науки, нямахме онази емоционална връзка помежду си.

Дори чисто визуално

не приличам

на нито един от тях”,

разказва през сълзи Нети. Тази неделя зрителите ще чуят необикновената ѝ история, която тя избира да разкаже пред Нели Хаджийска и Меги Димчева. 

Актрисата се разплака, докато споделяше вълнуващите подробности.
Актрисата се разплака, докато споделяше вълнуващите подробности.

“Това предаване е дълго подготвяно и Дони и Нети избраха да споделят новината в него. Аз много им благодаря за това”, каза водещата Нели Хаджийска пред “24 часа”. Тя загатна на приятелите и почитателите си във фейсбук какво предстои в предаването тази неделя с емоционален пост.

“Скъпи приятели, мили хора, верни наши зрители! Мисля, че “Търси се...” съществува заради история като тази... История, която ще разкажем трудно. През много сълзи. През много съпричастност. През много любов.”

Но да се върнем на началото на историята или поне там, където тя започва за Нети - с намирането на добре скрит документ, от който става ясно, че кръвните групи на Нети и майката, която допреди секунди е смятала за родна, не съвпадат. Така тя разбира, че е била осиновена от хората, които са я отгледали и които вече не са сред живите. Тогава решава да търси истинските си родители и да разплете докрай историята на собствения си живот. Следват търсене и лутане, а те сякаш са били твърде близо. След ДНК тест се среща с родните си майка и баща и научава още повече неща за себе си. 

Сестрата на Нети - Александра Кръстева
Сестрата на Нети - Александра Кръстева

Една от огромните изненади е, че има сестра, която цяла България познава – водещата на “Тази събота/Тази неделя” по Би Ти Ви Александра Кръстева. Общата кръв във вените им е по бащина линия - актьорът Петьо Кръстев от плевенския театър. Двамата не се запознават сега обаче. От години те са

една компания в

почивките на морето

и се познават много добре. За първи път “Търси се” ще излъчи запис на момента, в който актрисата му съобщава, че е неговата дъщеря, и думите на щастие, които казва баща ѝ. 

Бащата на Нети - Петьо Кръстев
СНИМКА: ФЕЙСБУК
Бащата на Нети - Петьо Кръстев СНИМКА: ФЕЙСБУК

В предаването Нети ще се срещне и с Алекс, с която имат най-близки отношения, каквито може да има само между две сестри.

Истинската майка на Нети се казва Джилда и от почти 30 години живее в Германия, но не е спирала да търси детето си. От свой познат научава за рождената дата на Нети и веднага усеща, че е намерила момичето си. Зрителите ще видят Джилда в предаването, в което ще бъдат излъчени и кадри от първата среща между майка и дъщеря след 4 десетилетия и половина раздяла. Сълзи, емоции, обич и поразителна прилика са само част от нещата, които веднага се забелязват.

Причината за раздялата им е простичка и почти класическа за тези случаи –

Джилда забременява,

когато е много млада

и във времена,

в които това е почти

недопустимо

Затова е притисната от обстоятелствата да се раздели с рожбата си. След почти 45 години мъка, страдание и търсене миналото лято намира Нети.

“Чувствам се нова, преродена, силна, чувствам се себе си след всичко това, което ми се случи. Щастлива съм, защото имам вече истинско семейство, което винаги ми е липсвало. Благодарна съм на хората, които ме отгледаха, за грижите въпреки строгостта”, казва през сълзи Нети. 

ДОНИ И НЕТИ
ДОНИ И НЕТИ

“Записахме предаването преди няколко дни, в карантинено време... Но се прегърнахме по-силно от всякога... Защото я обикнахме, по-истински! А любовта е по-силна от страха! По-силна е!”, твърди водещата Нели Хаджийска.

Цялата история зрителите ще видят утре, неделя, от 11 ч в “Търси се…” по Би Ти Ви.