Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Смятам, че в духа на събитията в които се намираме и информацията за огромните загуби в музикалната индустрия на глобално ниво е човешко, адекватно, стимулиращо вътрешна икономика, пазар и култура, всички радио станции в България незабавно да увеличат квотата си на излъчване на българска музика. Чувала съм десетки пъти, откази от радиостанции да подкрепят едно или друго парче с аргумента "това не ни е във формата".
Предлагам безвъзмездно, помощ на всички програмни директори и куратори в радио станции с таргетирани предложения спрямо въпросния техен формат. Има български артисти с многобройни слушания в Спотифай, които не са пускани никога по радио. Има артисти с ротации в радиа по цял свят, но не и в България.

Време е тази схема да се промени, време е спрете да се оправдавате с "няма достатъчно добра българска музика", време е да спрете да подкрепяте едни и същи 10 изпълнители, "богопомазани" да бъдат нон-стоп излъчвани в радиата по ...неясен критерии.

Намираме се в криза, която дълбока засяга музикалната индустрия и артистите, ако до сега ние сме затваряли очи и сме се фокусирали върху концертната дейност, сега е време вие да отворите вашите и да започнете наистина да подкрепяте българската музика. За да има култура в България.

*От фейсбук!