Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кристиано Роналдо
Кристиано Роналдо

Той е един от най-великите футболисти на всички времена, чиято репутация обаче беше опетнена от бивша учителка, която го обвинява в изнасилване. Кристиано Роналдо все още няма официално обвинения по случая, но доклад на The Sun разкрива, че неговото ДНК съвпада с това по дрехите на Катрин Майорга.

Докладът от 100 страници е изготвен от полицията в САЩ.     

Детектив от Вегас заяви: "ДНК-а анализа отново е при нас и да, съвпада с този на Роналдо."

Изданието твърди, че са видели как Роналдо разменя мейли с правния си екип, в които признава, че Катрин много пъти му е казала "Не" и "Спри".

През януари 2010 г. тя подписва споразумение за 290 хил. паунда да не разгласява случилото се между нея и португалеца, но миналия септември, вдъхновена от движението #Metoo, Катрин разтърси световниите медии с историята си пред германския Der Spiegel.

Полицията в Лас Вегас възобнови разследваето в изнасилване на 2 октомври. В Инстаграм Кристиано Роналдо сподели, че това са фалшиви новини: "Категорично отхвърлям обвиненията".

Звездата на "Ювентус", който миналата седмица стана един от само шестимата играчи, отбелязали 700 гола в кариерата си, се среща с Катрин през юни 2009 г. в Лас Вегас, където тя работи в бар. Роналдо, който тогава е на почивка с братовчед си, кани Катрин на парти в хотелската му стая.

"Бях в банята, за да се преоблека и да отида в джакузито. Още тогава искаше да правим секс, но аз отказах и просто го целунах. Той започна да ме опипва, но аз го отблъснах и продължавах да казвам: "Не". Отдръпнах се от него и се свих на топка, тогава той скочи върху мен, започнах да повтарям: "Не, не, не и не!". 

"Каза, че няма да пусне, погледна ме и съм сигурна, че каза "Съжалявам" или "Наранена ли си?", добавя Катрин.

На следващия ден тя съобщава в полицията за станалото и те взимат ДНК проби от нея. В продължение на часове Катрин отказва да разкрие предполагаемия изнасилвач. Но в имейлите, видени от The Sun, г-жа Майорга изписва името на Роналдо.

Вследствие на обвинението за изнасилване Роналдо нае екип от адвокати, бивши детективи, пиар специалисти, съдебни експерти и лекари, които да му помогнат.

Адвокатът на звездата на "Юве" - Питър Кристиансен, заяви: "Роналдо продължава да твърди, че случилото се в Лас Вегас е било по взаимно съгласие. Не е изненадващо, че неговото ДНК е открито по дрехите й."

34-годишната бивша учителка твърди, че медицинска сестра и детектив я заплашват, че ако делото продължи - тя ще бъде унижена. В момента Майорга води гражданско село и иска обещетение в размер на 165 000 паунда.

След публикациите за скандала, акциите на "Ювентус" спаднаха с 10%, а "Найки", с които през 2016 г. Роналдо подписа доживотен договор за 770 млн. паунда, заявиха, че са силно разтревожени от случката.

"Знам, че съм пример за много хора - на терена и извън него. Щастлив човек съм, благословен съм, че играя във фантастичен клуб, имам фантастично семейство, имам четири деца, здрав съм. Аз имам всичко. Така че останалото, не ми пречи. Аз съм много, много добре", категоричен е Роналдо.